Forum

Popmundo

Gry tekstowe

Previous 72 / 74 Next

Julitka

#1421 ·

Edited
Teraz już nieaktualne. Jak Ci zwróciłam uwagę. :p
A co do interakcji, to ja weszłam z Tobą w interakcję, nie wiem, ło co Ci chodzi.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

djdenismusic

#1422 ·

A no widzę. Widzę. I nie wiem, czy mam się bać, czy radować, bo coś tak jakoś miłość rośnie wokół nas. XD

Julitka

#1423 ·

@Denis Zależy, czy będziesz dżentel, czy niekulturny durny cham z cebulą.

Kasia

#1424 ·

A w rodzinie Węgrzynów duże zmiany.
Filip i Olcia po wielu próbach wystarali się wreszcie o drugiego dzidziusia, więc Krzychu będzie miał czwartego wnusia, albo wnusię.
Seks z Alicją jest coś ostatnio tylko od okazji i tylko perfekcyjny, głowa siwieje, dupa szaleje i Krzychu podbija do takiej jednej 19 latki hahahaha. Chociaż pewnie nic i tak z tego nie będzie.

Julitka

#1425 ·

1 likes
W naszym gronie witamy młodą Danielę Kowalczyk! <3

Julitka

#1427 ·

Niech się sama ujawni. :)

Kasia

#1428 ·

Poznaliśmy wczoraj przemiłego rzestępce. Jeszcze kobitka go nie usidliła, może któraś coś? Gdzieś? :D

Julitka

#1429 ·

A który to?

djsenter

#1431 ·

Jestem Biedny i Zły to Muzyka dla tłumu w tempie Moderato. Muzyka wyszła nadludzko zaś słowa nadludzko. Utwór skomponowany 09/09/2022. Autorem jest Leszek Majka. Oryginalność określono perfekcyjnie.
Senter San

Kasia

#1432 ·

1 likes
Te. Majka. Co ty tak wyemigrowałeś, dziołchy nie szukasz, przygód nie masz...Nie integrujesz się z Warszawką, nie dzwonisz...Na spotkanie nie można się z tobą umówić. :D

djsenter

#1434 ·

Taak, zawszę w trasie, a też VIP mi się skończyło :D
Podczas wakacji byłem mało aktywny, teraz planuję to zmienić.
Senter San

Postukujacy

#1435 ·

Król złoty ostatnio obudził się i sypnął itemami. Niestety konta bankowe mipoczyściło :( a było tam kilka milionów jakoś. Nie, nie odnawiam VIP na razie, a z itemów zostało niewiele, jointy jakieś to ale gdyby ktoś był na mega giga głodzie, bo mi się nie chce wstawać tam.
INFP

Kasia

#1436 ·

CO? :D Wojciech się obudził? Myślałam, że już dawno go w podziemiach wystukali :D Natalia sobie żyje u innego ojca. Grubo, grubo. Ktoś dzisiaj jest z was na zombiakach?

Postukujacy

#1437 ·

No na cmentarzu nagle poczęło rozlegać się głośne postukiwanie w jedną z płyt cmentarnych. Wojciech powstał z grobu, ale nie ma się co cieszyć,nie na długo :D
INFP

Kasia

#1438 ·

Haha, to po co go zmartwychwstałeś, jak chcesz go umrzeć? :D A może chcesz mi sprzedać tego granacika co ma 10 użyć? :D

Postukujacy

#1439 ·

OK ale waluta nierealna nie jest dla mnie interesująca :D
INFP

Kasia

#1440 ·

hahaha, innej tam nie dają :D ten granacik chodzi po 60 milionasków, dzisiaj za tyle widziałam, a jest już mało spotykany na forum :D Krzyś go chętnie odkupi dla Filipka :P
Previous 72 / 74 Next