Popmundo
Back to Gry tekstowe#1421 Julitka
Teraz już nieaktualne. Jak Ci zwróciłam uwagę. :p
A co do interakcji, to ja weszłam z Tobą w interakcję, nie wiem, ło co Ci chodzi.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#1422 djdenismusic
A no widzę. Widzę. I nie wiem, czy mam się bać, czy radować, bo coś tak jakoś miłość rośnie wokół nas. XD
#1423 Julitka
@Denis Zależy, czy będziesz dżentel, czy niekulturny durny cham z cebulą.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#1424 Kasia
A w rodzinie Węgrzynów duże zmiany.
Filip i Olcia po wielu próbach wystarali się wreszcie o drugiego dzidziusia, więc Krzychu będzie miał czwartego wnusia, albo wnusię.
Seks z Alicją jest coś ostatnio tylko od okazji i tylko perfekcyjny, głowa siwieje, dupa szaleje i Krzychu podbija do takiej jednej 19 latki hahahaha. Chociaż pewnie nic i tak z tego nie będzie.
#1425 Julitka
W naszym gronie witamy młodą Danielę Kowalczyk! <3
#1426 fantasma467
Czyja to postać?
#1427 Julitka
Niech się sama ujawni. :)
#1428 Kasia
Poznaliśmy wczoraj przemiłego rzestępce. Jeszcze kobitka go nie usidliła, może któraś coś? Gdzieś? :D
#1429 Julitka
A który to?
#1430 Kasia
Rafał Swat. ;D
#1431 djsenter
Jestem Biedny i Zły to Muzyka dla tłumu w tempie Moderato. Muzyka wyszła nadludzko zaś słowa nadludzko. Utwór skomponowany 09/09/2022. Autorem jest Leszek Majka. Oryginalność określono perfekcyjnie.
#1432 Kasia
Te. Majka. Co ty tak wyemigrowałeś, dziołchy nie szukasz, przygód nie masz...Nie integrujesz się z Warszawką, nie dzwonisz...Na spotkanie nie można się z tobą umówić. :D
#1433 longshoot
koncerty, koncerty i koncerty.
#1434 djsenter
Taak, zawszę w trasie, a też VIP mi się skończyło :D
Podczas wakacji byłem mało aktywny, teraz planuję to zmienić.
#1435 Postukujacy
Król złoty ostatnio obudził się i sypnął itemami. Niestety konta bankowe mipoczyściło :( a było tam kilka milionów jakoś. Nie, nie odnawiam VIP na razie, a z itemów zostało niewiele, jointy jakieś to ale gdyby ktoś był na mega giga głodzie, bo mi się nie chce wstawać tam.
#1436 Kasia
CO? :D Wojciech się obudził? Myślałam, że już dawno go w podziemiach wystukali :D Natalia sobie żyje u innego ojca. Grubo, grubo. Ktoś dzisiaj jest z was na zombiakach?
#1437 Postukujacy
No na cmentarzu nagle poczęło rozlegać się głośne postukiwanie w jedną z płyt cmentarnych. Wojciech powstał z grobu, ale nie ma się co cieszyć,nie na długo :D
#1438 Kasia
Haha, to po co go zmartwychwstałeś, jak chcesz go umrzeć? :D A może chcesz mi sprzedać tego granacika co ma 10 użyć? :D
#1439 Postukujacy
OK ale waluta nierealna nie jest dla mnie interesująca :D
#1440 Kasia
hahaha, innej tam nie dają :D ten granacik chodzi po 60 milionasków, dzisiaj za tyle widziałam, a jest już mało spotykany na forum :D Krzyś go chętnie odkupi dla Filipka :P