Popmundo
Back to Gry tekstowe#1061 fantasma467
Już znacie płeć? Mój ma ciekawie. pochodzi z Londynu a jest mieszkańcem Warszawy.
#1062 ninka
oo to nie źle :D No to gratuluję
#1063 Julitka
Też gratuluję syna! Zaraz niedługo będę do kogoś z Was derzać z aplikacją. :)
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#1064 Kasia
A wie ktoś może kiedy moż użyć kolorowanki? Bo milan ma kolorowankę, i daje na tym użyj, i ciągle jest
15 użyć
#1065 djsenter
Niewiem, ja to niestety muszę powiedzieć dobranoc Panu Carlo Popperowi.
Nasz chlebodawca, Semion, postanowił się nie logować od 21 Styczni i zaniedbać nas.
A niechce mi się szukać kolejnego typa o bym na dał kontrakt.
#1066 fantasma467
Jak będzie miał 2 lata to może używać kolorowanki.
#1067 longshoot
senter trzeba coś ogarnąc nie można tak, tyle żeśmy grali.
#1068 Kasia
Dzięki :D
#1069 fantasma467
Ja mam takie pytanie. Moje dziecko mnie śledzi kiedy jesteśmy w tym samym mieście, a co jak kupię bilet
na samolot i odlecę, czy ono razem ze mną, czy muszę przez jego konto kupić też mu bilet?
#1071 Julitka
Słuchajcie, jak cokolwiek wyszukać w Popmundo? Chciałam sobie wyszukać Was, Wasze zespoły, a tu klapa!
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#1072 Kasia
Julitko. Masz coś takiego, jak szukaj grafika. Kliksz w to, otwiera i się pole edycyjne i wpisujesz,
osobe, zespół, lokal, co tam chcesz.
Basiu, znaczy, Fanti, Fantasemko. Ja mam ten sam problem. Znaczy póki co ja z Alą. Odrzutowcem dla vipów
można zabierać dzieci.
#1073 fantasma467
Kupiłam mu bilet bo obawiam się że by został w Londynie.
#1074 Kasia
A nasz gluteuszek siedzi sam w domu. Z naszym kotem, :D
#1075 anorcia
My byśmy zbankrutowali, jakbyśmy codziennie do innego miasta Milankowi musieli bilety kupować. Biedne
dziecko traumy dostanie jakiejś. Na szczęście niedługo będzie miał braciszka.
#1076 Kasia
Następnego małego smrodka. Ech, a ja chciałem śmierdziuszkę. Alicjo, będę cię tak długo molestował, aż
urodzisz mi córkę Węgiereczkę. Tak!
#1077 anorcia
To mam nadzieję,że ta córka urodzi się szybko, chociaż oczywiście lubię być przez ciebie molestowana
Krzysiu.
#1078 fantasma467
W trakcie trasy koncertowej to poruszam się pojazdem zespołu więc dziecko automatycznie zabieram ze sobą.
Tylko jak rezerwuję zwyklły lot to muszę kupić mu bilet, a to robie dość rzadko.
#1079 Kasia
Ale jak zabierasz automatycznie ze sobą dziecko. Nie rozumiem. Dziecko cię śledzi tylko w danym mieście,
nawet jak masz ustawione, żeby cię śledziło. Mój syn mnie śledzi, a jak jechaliśmy na koncerty, to siedział
w domu.
#1080 fantasma467
A mój zabiera się ze mną do innego miasta. Zobacz gdzieś w ustawieniach dotyczących pojazdu artysty.
U mnie jest tak, że członkowie pzespołu podróżują z dziećmi ponizej szesnastego roku życia.