Już znacie płeć? Mój ma ciekawie. pochodzi z Londynu a jest mieszkańcem Warszawy.
A wie ktoś może kiedy moż użyć kolorowanki? Bo milan ma kolorowankę, i daje na tym użyj, i ciągle jest
15 użyć
15 użyć
Niewiem, ja to niestety muszę powiedzieć dobranoc Panu Carlo Popperowi.
Nasz chlebodawca, Semion, postanowił się nie logować od 21 Styczni i zaniedbać nas.
A niechce mi się szukać kolejnego typa o bym na dał kontrakt.
Nasz chlebodawca, Semion, postanowił się nie logować od 21 Styczni i zaniedbać nas.
A niechce mi się szukać kolejnego typa o bym na dał kontrakt.
Jak będzie miał 2 lata to może używać kolorowanki.
Ja mam takie pytanie. Moje dziecko mnie śledzi kiedy jesteśmy w tym samym mieście, a co jak kupię bilet
na samolot i odlecę, czy ono razem ze mną, czy muszę przez jego konto kupić też mu bilet?
na samolot i odlecę, czy ono razem ze mną, czy muszę przez jego konto kupić też mu bilet?
Słuchajcie, jak cokolwiek wyszukać w Popmundo? Chciałam sobie wyszukać Was, Wasze zespoły, a tu klapa!
Julitko. Masz coś takiego, jak szukaj grafika. Kliksz w to, otwiera i się pole edycyjne i wpisujesz,
osobe, zespół, lokal, co tam chcesz.
Basiu, znaczy, Fanti, Fantasemko. Ja mam ten sam problem. Znaczy póki co ja z Alą. Odrzutowcem dla vipów
można zabierać dzieci.
osobe, zespół, lokal, co tam chcesz.
Basiu, znaczy, Fanti, Fantasemko. Ja mam ten sam problem. Znaczy póki co ja z Alą. Odrzutowcem dla vipów
można zabierać dzieci.
Kupiłam mu bilet bo obawiam się że by został w Londynie.
My byśmy zbankrutowali, jakbyśmy codziennie do innego miasta Milankowi musieli bilety kupować. Biedne
dziecko traumy dostanie jakiejś. Na szczęście niedługo będzie miał braciszka.
dziecko traumy dostanie jakiejś. Na szczęście niedługo będzie miał braciszka.
Następnego małego smrodka. Ech, a ja chciałem śmierdziuszkę. Alicjo, będę cię tak długo molestował, aż
urodzisz mi córkę Węgiereczkę. Tak!
urodzisz mi córkę Węgiereczkę. Tak!
To mam nadzieję,że ta córka urodzi się szybko, chociaż oczywiście lubię być przez ciebie molestowana
Krzysiu.
Krzysiu.
W trakcie trasy koncertowej to poruszam się pojazdem zespołu więc dziecko automatycznie zabieram ze sobą.
Tylko jak rezerwuję zwyklły lot to muszę kupić mu bilet, a to robie dość rzadko.
Tylko jak rezerwuję zwyklły lot to muszę kupić mu bilet, a to robie dość rzadko.
Ale jak zabierasz automatycznie ze sobą dziecko. Nie rozumiem. Dziecko cię śledzi tylko w danym mieście,
nawet jak masz ustawione, żeby cię śledziło. Mój syn mnie śledzi, a jak jechaliśmy na koncerty, to siedział
w domu.
nawet jak masz ustawione, żeby cię śledziło. Mój syn mnie śledzi, a jak jechaliśmy na koncerty, to siedział
w domu.
A mój zabiera się ze mną do innego miasta. Zobacz gdzieś w ustawieniach dotyczących pojazdu artysty.
U mnie jest tak, że członkowie pzespołu podróżują z dziećmi ponizej szesnastego roku życia.
U mnie jest tak, że członkowie pzespołu podróżują z dziećmi ponizej szesnastego roku życia.