Popmundo
Back to Gry tekstowe#1021 Kasia
gratkiściągam gatki
#1022 ninka
no to gratuluje. Ja jeszcze nie wiem :D. Nie nie ściągaj gatek bo wszyscy zobaczą i z przerarzenia się
popłaczą
#1023 fantasma467
Dobrze się składa bo dla syna mam już imię, a dla córki niezdecydowane.
#1024 Kasia
A jakie to imię dla synka?
#1025 ninka
właśnie? Bo unas będzie Wiktor lub Wiktoria :)
#1026 fantasma467
Seweryn
#1027 Julitka
Ej, no z tym ślubem to przecież ironia była, nie zauważyliście. :) Dzięki za info o tej ciąży.
A moja liderka się nie loguje od paru ładnych dni, ocena koncertów leci na łeb na szyję, pojazd nam się
zaraz rozwali, no generalnie niefajnie, a ja nic nie mogę z tym zrobić! :-(
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#1028 fantasma467
Właśnie to są niewygody grania z innymi osobami w zespole. Ja jestem sama i nie muszę się o nic martwić,
i ostatnio gram już dobre koncerty.
#1029 longshoot
e tam wystarczy mieć swoich ludzi :D
#1030 fantasma467
Ale niektórym szybko gra się nudzi, i mają w tyle innych.
#1031 fantasma467
Nie wiem czy wiecie, że można mieć kilka żon i mężów.
#1032 ninka
ooo to nie źle, a ciekawe czy można mieć zone imęża jednocześnie :D
#1033 Kasia
Padłam haha. No cóż, fajna gra. Nikt nie detoleruje poligamii i innch orriętacji. xD wszędzie tak powinno
być. Baśka ty jak już coś wymyślisz to wymyślisz. Seweryn xddd
#1034 fantasma467
No co, już lepsze niż Milan haha Mediolan
:)
#1035 nuno69
Gratuluję wam wytrwałości. :). Dla mnie coś takiego nie ma poprostu sensu. W grze musi się dziać. Jak
będę chciał dzieci, zagram w "życie". Cały czas w to gram nietety.
#1036 fantasma467
Jacek ty się pilnuj jak nie chcesz znowu przegapić własnego ślubu. Masz bardzo niski nastrój, i coś czuje,
że trafisz do szpitala z depresją. Zjedz czekoladę.
#1037 ninka
yyy czekolada poprawia nastrój?
#1038 fantasma467
Tak, ale jednak nie jest z nim tak źle. Chxiałam podnieść trochę adrenalinę przed ceremonią. :)
#1039 Kasia
Jak nie. Przed chwila miał wpis, że czuje, jak by siły wyższe go opuściły że musi udać sie na spacer
na powązki, to napewno zrobi mu dobrze. A nastruj miał 13. Ta postać jakaś lewa mi się trafiła. Ciągle
do szpitala trafia, a wchodzę na nią tak samo jak na Krzysia. Żadziej, częściej.
#1040 ninka
yy ale jaka czekolada? W tabliczkach są tylk batoniki za prawie 4 tysiące