gratkiściągam gatki
no to gratuluje. Ja jeszcze nie wiem :D. Nie nie ściągaj gatek bo wszyscy zobaczą i z przerarzenia się
popłaczą
popłaczą
Dobrze się składa bo dla syna mam już imię, a dla córki niezdecydowane.
Seweryn
Ej, no z tym ślubem to przecież ironia była, nie zauważyliście. :) Dzięki za info o tej ciąży.
A moja liderka się nie loguje od paru ładnych dni, ocena koncertów leci na łeb na szyję, pojazd nam się
zaraz rozwali, no generalnie niefajnie, a ja nic nie mogę z tym zrobić! :-(
A moja liderka się nie loguje od paru ładnych dni, ocena koncertów leci na łeb na szyję, pojazd nam się
zaraz rozwali, no generalnie niefajnie, a ja nic nie mogę z tym zrobić! :-(
Właśnie to są niewygody grania z innymi osobami w zespole. Ja jestem sama i nie muszę się o nic martwić,
i ostatnio gram już dobre koncerty.
i ostatnio gram już dobre koncerty.
Ale niektórym szybko gra się nudzi, i mają w tyle innych.
Nie wiem czy wiecie, że można mieć kilka żon i mężów.
Padłam haha. No cóż, fajna gra. Nikt nie detoleruje poligamii i innch orriętacji. xD wszędzie tak powinno
być. Baśka ty jak już coś wymyślisz to wymyślisz. Seweryn xddd
być. Baśka ty jak już coś wymyślisz to wymyślisz. Seweryn xddd
No co, już lepsze niż Milan haha Mediolan
:)
:)
Gratuluję wam wytrwałości. :). Dla mnie coś takiego nie ma poprostu sensu. W grze musi się dziać. Jak
będę chciał dzieci, zagram w "życie". Cały czas w to gram nietety.
będę chciał dzieci, zagram w "życie". Cały czas w to gram nietety.
Jacek ty się pilnuj jak nie chcesz znowu przegapić własnego ślubu. Masz bardzo niski nastrój, i coś czuje,
że trafisz do szpitala z depresją. Zjedz czekoladę.
że trafisz do szpitala z depresją. Zjedz czekoladę.
Tak, ale jednak nie jest z nim tak źle. Chxiałam podnieść trochę adrenalinę przed ceremonią. :)
Jak nie. Przed chwila miał wpis, że czuje, jak by siły wyższe go opuściły że musi udać sie na spacer
na powązki, to napewno zrobi mu dobrze. A nastruj miał 13. Ta postać jakaś lewa mi się trafiła. Ciągle
do szpitala trafia, a wchodzę na nią tak samo jak na Krzysia. Żadziej, częściej.
na powązki, to napewno zrobi mu dobrze. A nastruj miał 13. Ta postać jakaś lewa mi się trafiła. Ciągle
do szpitala trafia, a wchodzę na nią tak samo jak na Krzysia. Żadziej, częściej.