Popmundo
Back to Gry tekstowe#361 Kasia
Noo, raczej. Tylko gdybyś miał, to przez interakcje bym ie mogła uczyć od ciebie
#362 djsenter
W Chicago, tylko problem jest taki, że cały czas gdzieś koncertujemy.
#363 ninka
no wiesz co dla swych kochanek zrobisz wyjątek xd
#364 djsenter
Racja, dokładnie tak zrobie.
#365 djsenter
Wow.
Patrzałem na dziennik pewnej osoby i zobaczyłem taki oto opis.
Wykończeni, szczęśliwi, Olivia Spurgeon i ja wreszcie dochodzimy. Nasza tantryczna noc całkowicie nas satysfakcjonuje, było PRZEBOSKO.
#366 Kasia
ja teeż chcę tki ps. Ale anim zrobię seks tantryny to he mieć w zwykłym 5 gwizdek, kuźwa. A z tego padłam
#367 ninka
ahhahahahahahhhhhahhhhaaaaaa nieeeeeeeeeee paaaadłaaaaaam i nie wstaaaałaaaaam
#368 fantasma467
Hej, żeby nagrać piosenkę w studio to trzeba pierw ją przećwiczyć, czy od razu można nagrywać?
#369 Celtic1002
Zawsze lepiej przećwiczyć. A ja mam pytanie o tą siostrzaną grę. Ktoś wie, w jaki sposób ominąć alarm
w ratuszu przy włamie, żeby mnie nie aresztowali po dwóch minutach? :D
Anna Frankowska
#370 Celtic1002
Cześć, Popmundziaczki, powiedzcie mi, czy jest jeszcze jakiś inny sposób na zdobywanie punktów PD, niż
przez czekanie na trzy punkty tygodniowo?
Anna Frankowska
#371 Kasia
Tak. Możesz podejmować jedno wyzwanie w świątyni tygodniowo. Za to msz chyba po 2 pd
słuhajcie, ja mam inne pytani. Kupiłam wczoraj destylat ziołowy, woda różana w hemikaliach. Na co to jet?
Bo nie mamtam użyj, wypij, nic nie mam, ciągle jest npsane, żepozostało 1 użyć
#372 Celtic1002
A poza wyzwaniami nie ma innego sposobu?
Anna Frankowska
#373 Kasia
Ja bynajmniej o innym nie wiem. Jeśli nie przechodziłaś smouczków to za któreś się dostawało. Jet też
coś takiego, teraz nie pamiętam gdzie. Zdobywanie punktów gracza, czy jakoś tak. Tam podobno się ogląda
jakieś filmiki, wypełnia się jakieś ankiety, przekierowują na jakieś strony i ponoć za to są pd do popcia.
Ale nie wiem o co tu chodzi. Bo tam coś piszą, że jeżeli się zrobi coś, a potem tych punktów się nie
otryma, to żeby się nie zwracać do nich, bo to nie oni to organizują
#374 ninka
hmm więcej niż jedno chyba 3 wyzwania możesz robić tygodniowo
#375 fantasma467
A to zbieranie punktów nagród w sklepie to tylko na wykup vipa i kredytów. Nie na poprawę cech.
#376 Kasia
aaaa
#377 fantasma467
A ja mam jeszcze pytanie dotyczące włamów. Jak użyć tam karty?
#378 Kasia
Ee. Nie wiem. Założyłam tm w końcu konto, ale żałuję. Głupie to, nie tak intuiyjne jk to z zespołem.
#379 nuno69
A jak to się nazywa? Nagrywanie pioseneczek w studio mnie niekręci, natomiast rozbicie paru banków???
Why not?
#380 djsenter
Thegreatheist.com