Wiem, wiem, że początki są trudne, tylko mam niecierpliwą naturę, ale damy radę :)
Padłam. A wiecie jakie mmy plany jak urodzi ię nam z Alą córcia jej dać na imię? węgiereczka
Słuchajcie, popmundziaczki, jak ćwiczyć podstawy instrumentów klawiszowych jeszcze inaczej? Bo na uniwerku
są tylko podstawy instrumentów dętych drwnianych.
są tylko podstawy instrumentów dętych drwnianych.
A ja nie wiem, jak mam ćwiczyć ten cholerny, pieprzony, seks. Ćwiczenie umiejętności nic nie daje, bo
ciagle pojawiają się wpisy w moim dzienniku, że nie udaje mi sie polepszyć tej umiejętności. Nie ma
takiego kursu na uniwerkach, nie dało nic przeczytanie podstaw kamasutry. Czy jest tu ktoś, kto może
zostać moim nauczycielem, ma umiejętność podstawy nauczania i seks na 5?
ciagle pojawiają się wpisy w moim dzienniku, że nie udaje mi sie polepszyć tej umiejętności. Nie ma
takiego kursu na uniwerkach, nie dało nic przeczytanie podstaw kamasutry. Czy jest tu ktoś, kto może
zostać moim nauczycielem, ma umiejętność podstawy nauczania i seks na 5?
A ja uczęszczam na zajęcia z podstaw gwiazdorstwa. Miałam wpis, że tracę tam czas, i już się więcej nie
nauczę. Dostałam notatkę, która mi trochę umiejętność podniosła. No i nie wiem, czy mam czekać na kolejną,
czy zacząć uczyć się czegoś innego na tym uniwersytecie.
nauczę. Dostałam notatkę, która mi trochę umiejętność podniosła. No i nie wiem, czy mam czekać na kolejną,
czy zacząć uczyć się czegoś innego na tym uniwersytecie.
Podstawy instrumentów klawiszowych to raczej przez zakup i przeczytanie książki, a dalej przez ćwiczenie
umiejętności.
umiejętności.