Od kiedy syntezator jest psem? Wszedłem w wątek z co nowego ale się przycinał nie chcąc wyświetlić najnowszego postu więc naciskałem U kilka razy. Po czym Espeak radośnie stwierdził: Łow, Łow, Łow, Łow, Łowca androidów. :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Czytam newsa. Należy pamiętać, że z nastaniem jesieni dnie robią się coraz krótsze, a vpn. Zdalny server nie odpowiada.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
- Pomyśl - mówił dalej łagodny głos - że się kurczysz, kurczysz, stając tak małym jak ziarnko piasku. Jak wyglądałbym dla ciebie wtedy? Przypuśćmy, że stałbyś się jeszcze mniejszy, że ziarnko piasku stałoby się dla ciebie wielkie jak świat. Jak wtedy byś mnie postrzegał? Zamilkł na moment i popatrzył na mnie przenikliwie. - No? Co widziałbyś? - zapytał. W śledzonym wątku pojawił się nowy wpis
Haaahahahaahha, zniszczyło. Z jakiej książki ten fragment, tak btw?
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."