Wątki archiwalne

Śmieszne przypadki screenreaderów (wpisy z okresu wrzesień 2017 - czerwiec 2021)

Started by pajper 1101 posts last post 5 years ago Closed Page 29 of 56

#561 2 likes

Kurde. Wiem już, jak powitać kogoś, o kim wiem, że ma Eltena
Happy hacking

#562 1 like

dobreeeee.
marzenia się spełniają.

and/or not licensed for re-distribution, creating both technical and legal boundaries to anyone na śledzonym blogu
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Aby odblokować, naciśnij pole kodu. No nie wiedziałam że tak się teraz odblokowuje urządzenia z ios. Ale i tak Dawida post wymiótł wszystko. :D
May the force be with you.

#565 1 like

Jak fajnie gadaczami czyta się teksty z emoji. Dowiedziałem się przez to, że pewne uczucie jest nawet w informatyce.
Niestety, związku z faktem, że dostałem egzemplarz testowy, nie mogłem go rozebrać na czynniki pierwsze i sprawdzić jakie kości pamięci zawiera smutek...

#566 2 likes

Bo od pewnego czasu Dawid zmienił format wpisów głosowych na Opus, bo jest lepszy od mp3. Wszyscy to wiedzą, ale każdy powie wiele razy.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Chyba pomyliliśmy wątki?
Happy hacking

#568 1 like

Chyba nie zrozumieliśmy.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#569 1 like

aaaa no tak!
Happy hacking

#570 2 likes

Przepraszam za to. Otrzymałeś nową wiadomość. xD
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Dzięki szkoleniu jakie dał mu Stick, Matt stał się znakomitym akrobatą, a także mistrzem sztuk walki. Jego bronią jest specjalnie zmodyfikowana biała laska, której używa do walki
"Człowiek

Haahahah. Załapałem. :)
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

#573 2 likes

Pulpit okno: Łowca androidów...
Ale co robi Łowca androidów na moim pulpicie? :D

#574 2 likes

może coś łowi
Happy hacking

#575 2 likes

Efekt jest raczej żałosny: Otrzymałeś nową wiadomość. :D

#576 2 likes

Nuno69, online, Kto Pajper.

#577 1 like

Hahaha! Rozwaliłeś system. Oczywiście tylko Windowsa ale zawsze :D
Happy hacking

#578 1 like

Eee- Dawida chyba nikt nie przebije z tą pizzą.

#579 2 likes

Sygnaturka VS tekst xD
matid25 ... Tekst: Mnie też jakieś chorubsko dopada gardło zaczyna mnie boleć więc ciekawie :) ale Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :) 22.09.2018 20:37 768/770

#580 2 likes

Ej. Ja wiem co zrobię. Zmienię sobie sygnaturkę na Linux 4ever i będę każdy post tak zgrywać
Happy hacking