Śmieszne przypadki screenreaderów (wpisy z okresu wrzesień 2017 - czerwiec 2021)
Wróć do Wątki archiwalne#561 Paulinux
Kurde. Wiem już, jak powitać kogoś, o kim wiem, że ma Eltena
#562 marcysia
dobreeeee.
#563 nuno69
and/or not licensed for re-distribution, creating both technical and legal boundaries to anyone na śledzonym blogu
#564 annabeth
Aby odblokować, naciśnij pole kodu. No nie wiedziałam że tak się teraz odblokowuje urządzenia z ios. Ale i tak Dawida post wymiótł wszystko. :D
#565 johnson
Jak fajnie gadaczami czyta się teksty z emoji. Dowiedziałem się przez to, że pewne uczucie jest nawet w informatyce.
Niestety, związku z faktem, że dostałem egzemplarz testowy, nie mogłem go rozebrać na czynniki pierwsze i sprawdzić jakie kości pamięci zawiera smutek...
#566 misiek
Bo od pewnego czasu Dawid zmienił format wpisów głosowych na Opus, bo jest lepszy od mp3. Wszyscy to wiedzą, ale każdy powie wiele razy.
#567 Paulinux
Chyba pomyliliśmy wątki?
#568 misiek
Chyba nie zrozumieliśmy.
#569 Paulinux
aaaa no tak!
#570 daszekmdn
Przepraszam za to. Otrzymałeś nową wiadomość. xD
#571 misiek
Dzięki szkoleniu jakie dał mu Stick, Matt stał się znakomitym akrobatą, a także mistrzem sztuk walki. Jego bronią jest specjalnie zmodyfikowana biała laska, której używa do walki
"Człowiek
#572 matius
Haahahah. Załapałem. :)
#573 daszekmdn
Pulpit okno: Łowca androidów...
Ale co robi Łowca androidów na moim pulpicie? :D
#574 Paulinux
może coś łowi
#575 daszekmdn
Efekt jest raczej żałosny: Otrzymałeś nową wiadomość. :D
#576 daszekmdn
Nuno69, online, Kto Pajper.
#577 Paulinux
Hahaha! Rozwaliłeś system. Oczywiście tylko Windowsa ale zawsze :D
#578 misiek
Eee- Dawida chyba nikt nie przebije z tą pizzą.
#579 daszekmdn
Sygnaturka VS tekst xD
matid25 ... Tekst: Mnie też jakieś chorubsko dopada gardło zaczyna mnie boleć więc ciekawie :) ale Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :) 22.09.2018 20:37 768/770
#580 Paulinux
Ej. Ja wiem co zrobię. Zmienię sobie sygnaturkę na Linux 4ever i będę każdy post tak zgrywać