Śmieszne przypadki screenreaderów (wpisy z okresu wrzesień 2017 - czerwiec 2021)
Wróć do Wątki archiwalne#541 johnson
W śledzonym wątku pojawił się nowy wpis. Niestety, to jeszcze nie ten etap...
Hmmm. Czy elten ma zrobić coś jeszcze po tym. Czy ja czegoś nie wiem? xd
#542 Paulinux
No bo jest perspektywa ulepszenia w tym zakresie. Czyli w wątku xyz pojawił się nowy wpis
#543 johnson
Naciśnij klawisz ALT, aby otworzyć pulpit lista. Dawid czemu zmieniasz klawisze.
#544 daszekmdn
2 różne Elteny na 2 różnych komputerach w tym samym czasie. Jeden konwertował wcześniej i prawie nic się nie dało zrobić dlatego taka sytuacja.
Czytam wiadomość od kogoś, w tym czasie włącza mi się Elten na drugim i:
Włączam eltena, i sobie jest. Elten 2281. Bo komp cały czas włączony. A ja wszystko robię na raz. Naciśnij ALT aby otworzyć menu.
I drugi przypadek z przed momentu:
Konwertował wcześniej i nic sie nie dało zrobić dlatego Otrzymałeś nową wiadomość. :D
#545 jamajka
O, to ładne. Przychodzę do pracy, a tam, nowe powiadomienie od intel... xd
#546 johnson
W śledzonym wątku pojawił się nowy wpis Version: 3.39.4 Nie wiedziałem, że są wersjonowane. Kiedy tą funkcję wprowadziłeś i nic nam nie powiedziałeś?
#547 daszekmdn
Dyskusje o wybierz temat. No, w sumie można by zrobić dyskusje jaki temat dźwiękowy wybrać xD
#548 pajper
Słuchajcie, nie wiem, jak to się stało.
Naprawdę, nie mam pojęcia, ile Voice Over wypił na imprezie czy co, ale połączył dwie wiadomości w Mailu, a więc usłyszałem:
Twój kod logowania to:
pizza pieczona prosto z piekarnika.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#549 nuno69
Xd. PPPP :D.
#550 matius
Niezłę xd
#551 johnson
Muszę wam powiedzieć bardzo ważną rzecz.
Szykujcie oszczędności. Dzięki nowej luce 99 proc. urządzeń z Androidem można namierzyć bez wiedzy użytkownika.
Tak zgrały się dwa tytuły newsów z dobrychprogramów, w tym pierwszy nie przeczytany do końca.
#552 misiek
Dawida post najlepszy.
#553 daszekmdn
Nuno win32 home pisze: Aplikacje Google. Fajną pracę masz xD
#554 marcysia
dawida wpis wymiata system.
#555 Celtic1002
Dawid, upadłam, znaczy umarłam, leżę i nie wstaję. :D :D :D
--Cytat (pajper):
Słuchajcie, nie wiem, jak to się stało.
Naprawdę, nie mam pojęcia, ile Voice Over wypił na imprezie czy co, ale połączył dwie wiadomości w Mailu, a więc usłyszałem:
Twój kod logowania to:
pizza pieczona prosto z piekarnika.
--Koniec cytatu
Anna Frankowska
#556 cinkciarzpl
Przed chwilą nvda stworzył nową markę, czy coś. Ania pop system
#557 DJGraco
No ja nie mogę, Dawid chce chyba zaimplementować we wszystko Eltena.
Chodzę sobie w managerze zadan po zakładkach i naciskam akurat sztrzalkę odszymałeś nową wiadomość.
#558 Paulinux
Dzisiaj piszę egzamin próbny zawodowy. No i dla każdego zadania jest inny plik wynikowy. W jednym zadaniu miałam wygenerować plik jakiś tam o nazwie mojego imienia. No i chodzę sobie po folderze z wynikami, czy wszystko jest, żeby wysłać no i słyszę: Paulina; Data modyfikacji
#559 misiek
Cingciasz- fajna nazwa dla wytwórni muzycznej.
#560 daszekmdn
Czytam wątek z kawałami i wyszło:
Przed jedną z chałup siedziała babunia, która na widok agenta rzekła: W śledzonym wątku pojawił się nowy wpis.