EltenLink

Śmieszne przypadki screenreaderów (wpisy z okresu wrzesień 2017 - czerwiec 2021)

Wróć do Wątki archiwalne

#521 Paulinux

Sprzed dziesięciu sekund.
Ty jesteś tym płatnym mordercą?
A co to jest norma?

Happy hacking
2018-09-03 19:57

#522 annabeth

Przypadek z wczorajszego przeglądania facebooka. Cyferki juz piszę byle jakie, bo nie pamietam, w każdym badź razie treść posta zlała się z informacjami odnośnie tego posta i wyszło: Komiks składa się z 3271 komentarzy. No ładnie. :D

May the force be with you.
2018-09-04 21:20

#523 nuno69

PureBasic is capable of handling different types of values: Bytes, Words, Integers, i w tym momencie telefon: Messenger. Ciekawe, że Messenger jest wartością pamięci.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2018-09-04 21:33

#524 DJGraco

Czytam statut mojej szkoły:

8.
W szkole zorganizowane są oddziały ogólnodostępne.
9.
Cykl kształcenia w szkole trwa 8 lat.
1)
Szkoła prowadzi oddział przedszkolny “0”
10.
W śledzonym wątku pojawił się nowy wpis.

Nooo, nie wiedziałem, że w statut szkoły jest włączany Elten, noooo...

2018-09-05 16:02

#525 daszekmdn

Toś mnie rozwalił xD No, w końcu status, to sie zaktualizował ;)

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2018-09-05 17:09

#526 lwica

Czytam Sobie książkę, i nagle : "Jill dała mi chwilę na ochłonięcie, po czym spokojnie powiedziała : na śledzonym blogu pojawił się nowy wpis".

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2018-09-05 22:35

#527 lwica

No. I kolejne. Czytam, czytam i co?: "Tego wieczoru zapytałam ją, w jaki sposób chciałaby uczcić swoje urodziny i zaproponowałam, żeby urządziła przyjęcie dla przyjaciół ze szkoły, a ona odparła : na śledzonym blogu pojawił się nowy wpis". :D

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2018-09-05 22:45

#528 Lowca_Androidow

Kolejna pomyłka czytnika Voice Asistanta, wcześniej tak nie było, a teraz po aktualizacji MobileMPK jak wybieram linię mam dwa kierunki do wyboeru i jest napisane
i czyta mi kierownik Kurdwanów, jak widzę Ewa również tak czyta.
kier. Kurdwanów

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2018-09-05 23:04

#529 misiek

Dobrze, że nie kurtyzanów.
--Cytat (Łowca_Androidów):
Kolejna pomyłka czytnika Voice Asistanta, wcześniej tak nie było, a teraz po aktualizacji MobileMPK jak wybieram linię mam dwa kierunki do wyboeru i jest napisane
i czyta mi kierownik Kurdwanów, jak widzę Ewa również tak czyta.
kier. Kurdwanów

--Koniec cytatu

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2018-09-05 23:37

#530 nuno69

Słówka autor: śmieszne przypadki screenreaderów,

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2018-09-05 23:44

#531 Celtic1002

Lwica, wiem, co czytasz. :D Poznałam. Ale fajnie się zgrało.

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska
2018-09-06 07:34

#532 lwica

Andżela. Tak, domyślam się. To już druga Jej książka, którą przeczytałam w jeden dzień. Uwielbiam Ją.

2018-09-06 22:20

#533 Celtic1002

Wybierz forum. Informatyka, wątki, nie ma nic nowego. :D

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska
2018-09-07 12:22

#534 daszekmdn

Tak sobie przeglądam pliki udostępnione różnych ludzi i wyszło: Samotny Ryszard. :D

2018-09-07 19:20

#535 pajper

Nie do końca przypadek screenreadera, ale... Po lekturze początku wpisu Angeliki, byłem przekonany, że wyrzuciło mnie do listy wątków. Wciskam zdziwiony strzałkę w dół, a tu się okazuje, że to tylko wpis. :)

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
2018-09-09 00:30

#536 Celtic1002

Eee, co?

Anna Frankowska
2018-09-09 11:08

#537 jamajka

Uwielbiam opóźnione komunikaty.
Rzucił się na fotel i oparłszy głowę na tylnej krawędzi, ciężko dyszał. Nie ładuje baterii, 99 procent.

rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
2018-09-09 13:04

#538 daszekmdn

irniss pisze: Explorator plików :D

2018-09-10 02:24

#539 DJGraco

Uruchomione lista szybkiego dostępu.

Cooo? Whaaat? Jak to? Chyba muszą poprawić tłumaczenie w windowsie. XD

2018-09-10 17:59

#540 Paulinux

@Daszekmdn - Nie ma to jak kreatywna i nieprzeciętna korespondencja

Happy hacking