Śmieszne przypadki screenreaderów (wpisy z okresu wrzesień 2017 - czerwiec 2021)
Wróć do Wątki archiwalne#521 Paulinux
Sprzed dziesięciu sekund.
Ty jesteś tym płatnym mordercą?
A co to jest norma?
#522 annabeth
Przypadek z wczorajszego przeglądania facebooka. Cyferki juz piszę byle jakie, bo nie pamietam, w każdym badź razie treść posta zlała się z informacjami odnośnie tego posta i wyszło: Komiks składa się z 3271 komentarzy. No ładnie. :D
#523 nuno69
PureBasic is capable of handling different types of values: Bytes, Words, Integers, i w tym momencie telefon: Messenger. Ciekawe, że Messenger jest wartością pamięci.
#524 DJGraco
Czytam statut mojej szkoły:
8.
W szkole zorganizowane są oddziały ogólnodostępne.
9.
Cykl kształcenia w szkole trwa 8 lat.
1)
Szkoła prowadzi oddział przedszkolny “0”
10.
W śledzonym wątku pojawił się nowy wpis.
Nooo, nie wiedziałem, że w statut szkoły jest włączany Elten, noooo...
#525 daszekmdn
Toś mnie rozwalił xD No, w końcu status, to sie zaktualizował ;)
#526 lwica
Czytam Sobie książkę, i nagle : "Jill dała mi chwilę na ochłonięcie, po czym spokojnie powiedziała : na śledzonym blogu pojawił się nowy wpis".
#527 lwica
No. I kolejne. Czytam, czytam i co?: "Tego wieczoru zapytałam ją, w jaki sposób chciałaby uczcić swoje urodziny i zaproponowałam, żeby urządziła przyjęcie dla przyjaciół ze szkoły, a ona odparła : na śledzonym blogu pojawił się nowy wpis". :D
#528 Lowca_Androidow
Kolejna pomyłka czytnika Voice Asistanta, wcześniej tak nie było, a teraz po aktualizacji MobileMPK jak wybieram linię mam dwa kierunki do wyboeru i jest napisane
i czyta mi kierownik Kurdwanów, jak widzę Ewa również tak czyta.
kier. Kurdwanów
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#529 misiek
Dobrze, że nie kurtyzanów.
--Cytat (Łowca_Androidów):
Kolejna pomyłka czytnika Voice Asistanta, wcześniej tak nie było, a teraz po aktualizacji MobileMPK jak wybieram linię mam dwa kierunki do wyboeru i jest napisane
i czyta mi kierownik Kurdwanów, jak widzę Ewa również tak czyta.
kier. Kurdwanów
--Koniec cytatu
#530 nuno69
Słówka autor: śmieszne przypadki screenreaderów,
#531 Celtic1002
Lwica, wiem, co czytasz. :D Poznałam. Ale fajnie się zgrało.
Anna Frankowska
#532 lwica
Andżela. Tak, domyślam się. To już druga Jej książka, którą przeczytałam w jeden dzień. Uwielbiam Ją.
#533 Celtic1002
Wybierz forum. Informatyka, wątki, nie ma nic nowego. :D
Anna Frankowska
#534 daszekmdn
Tak sobie przeglądam pliki udostępnione różnych ludzi i wyszło: Samotny Ryszard. :D
#535 pajper
Nie do końca przypadek screenreadera, ale... Po lekturze początku wpisu Angeliki, byłem przekonany, że wyrzuciło mnie do listy wątków. Wciskam zdziwiony strzałkę w dół, a tu się okazuje, że to tylko wpis. :)
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#536 Celtic1002
Eee, co?
Anna Frankowska
#537 jamajka
Uwielbiam opóźnione komunikaty.
Rzucił się na fotel i oparłszy głowę na tylnej krawędzi, ciężko dyszał. Nie ładuje baterii, 99 procent.
#538 daszekmdn
irniss pisze: Explorator plików :D
#539 DJGraco
Uruchomione lista szybkiego dostępu.
Cooo? Whaaat? Jak to? Chyba muszą poprawić tłumaczenie w windowsie. XD
#540 Paulinux
@Daszekmdn - Nie ma to jak kreatywna i nieprzeciętna korespondencja