"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Właśnie umarłam. :D Szukałam czegoś a pro po testu ciążowego, bo potrzebne mi to do mojego fanficka i o to, jak się ładnie nagłówek artykułu zgrał z reklamą. :D Test ciążowy - dwie kreski szczęścia. Niewiele współczesnych wynalazków potrafi wywoływać tyle emocji, ile to plastikowe pudełko.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Siedze Sobie, i odsłuchuje forum głosowe. I nagle odezwał Mi się Elten. I wyszło : "No cóż, pomijając to, żę otrzymałaś nową wiadomość, to jest git". :D
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Czytam Fanficka Eleanor, tego o Tynieckiej i Hogwarcie i oto, jak się cudownie zgrało. :D Snape (z pogłosem, jakby w klasie) Na Twoim Blogu pojawił się nowy komentarz. :D