Śmieszne przypadki screenreaderów (wpisy z okresu wrzesień 2017 - czerwiec 2021)
Back to Wątki archiwalne#501 annabeth
To ja przed chwilą rozkladając tablet tak go jakos niefortunnie dotknęłam, że vo radośnie oznajmiło: na środku, z prawej, zablokowany.
#502 Celtic1002
Haha, dobre. :D
Anna Frankowska
#503 daszekmdn
Może się jakiś mecz odbywał :D
#504 annabeth
Ano kto go tam wie. :D
#505 Celtic1002
Właśnie umarłam. :D
Szukałam czegoś a pro po testu ciążowego, bo potrzebne mi to do mojego fanficka i o to, jak się ładnie nagłówek artykułu zgrał z reklamą. :D
Test ciążowy - dwie kreski szczęścia.
Niewiele współczesnych wynalazków potrafi wywoływać tyle emocji, ile to plastikowe pudełko.
Anna Frankowska
#506 lwica
Siedze Sobie, i odsłuchuje forum głosowe. I nagle odezwał Mi się Elten. I wyszło : "No cóż, pomijając to, żę otrzymałaś nową wiadomość, to jest git". :D
#507 nuno69
Łysy Żywek, Łysy Pajper... Tak to jest jak się szybko posty przeskakuje
#508 Paulinux
haha dobre, nie zwracałam uwagi na to
#509 DJGraco
Nooo, nie wiedziałem, że sam autor programu jest łysy :D
#510 misiek
To Elten pocisnął.
#511 Celtic1002
Czytam Fanficka Eleanor, tego o Tynieckiej i Hogwarcie i oto, jak się cudownie zgrało. :D
Snape
(z pogłosem, jakby w klasie)
Na Twoim Blogu pojawił się nowy komentarz. :D
Anna Frankowska
#512 marcysia
ooooooo fajne.
#513 piter9521
Przeglądając okręgi wyborcze w Warszawie natknąłem się na plac hallera. Jest dobrze napisane, ale espeak źle czyta. Czyta holera.
#514 Irniss Archived
hahaha plac holera
#515 daszekmdn
Słucham czegoś o wojnie i był fragment "W czasie okupacji", jakoś tak kliknąłem, że wyszło: Koniec Link okupacji. :D
#516 daszekmdn
Przeglądałem blogi: Kasiatarzynowe Mydło... :D
#517 marcysia
ooooooooo fajne.
#518 marcysia
właśnie przed momentem wzięłam telefon do ręki i nagle zsłychać: whatsapp 10:58.
#519 daszekmdn
Ale w zasadzie co w tym śmiesznego? :O
#520 daszekmdn
Nowe wiadomosci 1: Re, od: Wybierz temat. :D