Śmieszne przypadki screenreaderów (wpisy z okresu wrzesień 2017 - czerwiec 2021)
Back to Wątki archiwalne#481 daszekmdn
Też chodząc po forum: "Nie działają problemy" :D To chyba wiadomo, że w wątku problemy o tym że cosnie działa, czemu on mnie chce o tym uświadamiać? :D
#482 Paulinux
xDDDD też dobre
#483 daszekmdn
Uwaga, z przed momentu: "Otrzymałeś, śmieszne przypadki screenreaderów" :D dosłownie otrzymałem.
#484 misiek
Dobree!
#485 DJGraco
Ale to co piszecie to jest ta druga część wyypowiedzi, czyli: Crime on Asus lap loguje się.
#486 Elanor
Ostatnio w menu na moim Macu, odkryłam taką tajemniczą opcję jak: blokój kran.
#487 marcysia
blokuj kran oooooo ja nie wiedziałam, że w komputerach są krany :D
#488 Paulinux
Ale dlaczego blokuj kran? Dlaczego to nie jest czytane normalnie?
#489 jamajka
Bo Steve Jobs uznał, że to bardziej stosowne. Tak zgaduję.
#490 Kasia
Pazera free audioextractor 1.4, lista: w śledzonym wątku pojawił się nowy wpis
#491 annabeth
@elanor to jest to samo co kran zablokowany, czyli oprucz telefonów krany mamy też w macach :D
#492 daszekmdn
Wywiad z Brak następnego nagłówka :D Ciekawe, kto dał sobie taki pseudonim... :D
#493 Celtic1002
:D :D :D
Anna Frankowska
#494 Paulinux
pewnie ktoś niewidomy
#495 DJGraco
Re: Głosy i CCleaner od Brawczyk96.
Coooo? Whaat? Ale ja w wiadomości nie wspominałem o żadnym CCleanerze...
#496 Paulinux
Bo może Piriform razem z CCleanerem daje jakieś głosy?
#497 DJGraco
Noooo ooo oooo ciekaw jestem jakie i jak one brzmią XD.
#498 Celtic1002
Hahahahahahhahaha. Otworzyłam stronę z przepisem, przeskoczyłam na składniki nagłówkami, po czym dopiero strona sięcała wczytała i wyszło: Składniki: akceptuję politykę cookies.
Z kolei Grzesiek dzisiaj miał sytuację. Jest kanał na YT: "Nie wiem, ale się dowiem, a tytuł filmiku: "Co się dzieje z ciałem po śmierci". Więc wyobraźcie sobie, jak ładnie to Screenreader przeczytał: "Co się dzieje z ciałem po śmierci?", Nie wiem, ale się dowiem. :D
Anna Frankowska
#499 lwica
UUUU. Ciekawie. :D
#500 misiek
Andżej
--Cytat (daszekmdn):
Wywiad z Brak następnego nagłówka :D Ciekawe, kto dał sobie taki pseudonim... :D
--Koniec cytatu