Też chodząc po forum: "Nie działają problemy" :D To chyba wiadomo, że w wątku problemy o tym że cosnie działa, czemu on mnie chce o tym uświadamiać? :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Hahahahahahhahaha. Otworzyłam stronę z przepisem, przeskoczyłam na składniki nagłówkami, po czym dopiero strona sięcała wczytała i wyszło: Składniki: akceptuję politykę cookies. Z kolei Grzesiek dzisiaj miał sytuację. Jest kanał na YT: "Nie wiem, ale się dowiem, a tytuł filmiku: "Co się dzieje z ciałem po śmierci". Więc wyobraźcie sobie, jak ładnie to Screenreader przeczytał: "Co się dzieje z ciałem po śmierci?", Nie wiem, ale się dowiem. :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."