Wątki archiwalne

Śmieszne przypadki screenreaderów (wpisy z okresu wrzesień 2017 - czerwiec 2021)

Started by pajper 1101 posts last post 5 years ago Closed Page 25 of 56

#481 3 likes

Też chodząc po forum: "Nie działają problemy" :D To chyba wiadomo, że w wątku problemy o tym że cosnie działa, czemu on mnie chce o tym uświadamiać? :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#482 1 like

xDDDD też dobre
Happy hacking

#483 2 likes

Uwaga, z przed momentu: "Otrzymałeś, śmieszne przypadki screenreaderów" :D dosłownie otrzymałem.

#484 1 like

Dobree!
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#485 1 like

Ale to co piszecie to jest ta druga część wyypowiedzi, czyli: Crime on Asus lap loguje się.

#486 2 likes

Ostatnio w menu na moim Macu, odkryłam taką tajemniczą opcję jak: blokój kran.

#487 1 like

blokuj kran oooooo ja nie wiedziałam, że w komputerach są krany :D
marzenia się spełniają.

#488 1 like

Ale dlaczego blokuj kran? Dlaczego to nie jest czytane normalnie?
Happy hacking

#489 2 likes

Bo Steve Jobs uznał, że to bardziej stosowne. Tak zgaduję.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

Pazera free audioextractor 1.4, lista: w śledzonym wątku pojawił się nowy wpis

#491 1 like

@elanor to jest to samo co kran zablokowany, czyli oprucz telefonów krany mamy też w macach :D
May the force be with you.

#492 2 likes

Wywiad z Brak następnego nagłówka :D Ciekawe, kto dał sobie taki pseudonim... :D

#493 1 like

:D :D :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

#494 2 likes

pewnie ktoś niewidomy
Happy hacking

Re: Głosy i CCleaner od Brawczyk96.
Coooo? Whaat? Ale ja w wiadomości nie wspominałem o żadnym CCleanerze...

Bo może Piriform razem z CCleanerem daje jakieś głosy?
Happy hacking

Noooo ooo oooo ciekaw jestem jakie i jak one brzmią XD.

#498 2 likes

Hahahahahahhahaha. Otworzyłam stronę z przepisem, przeskoczyłam na składniki nagłówkami, po czym dopiero strona sięcała wczytała i wyszło: Składniki: akceptuję politykę cookies.
Z kolei Grzesiek dzisiaj miał sytuację. Jest kanał na YT: "Nie wiem, ale się dowiem, a tytuł filmiku: "Co się dzieje z ciałem po śmierci". Więc wyobraźcie sobie, jak ładnie to Screenreader przeczytał: "Co się dzieje z ciałem po śmierci?", Nie wiem, ale się dowiem. :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

#499 1 like

UUUU. Ciekawie. :D
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Andżej
--Cytat (daszekmdn):
Wywiad z Brak następnego nagłówka :D Ciekawe, kto dał sobie taki pseudonim... :D

--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.