Hahaha, z przed chwili. Mam sobie mirandę otwartą i słyszę: Ktoś tam, ktoś tam zareagował na zdjęcie Miranda MG. :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Gdy zamykamy Soft braille keyboard mówi Nam zawsze "Zamknięto klawiaturę". Chciałem wyszukać coś w ustawieniach, ale przypomniałem sobie gdzie jest dana opcja i kliknąłem "Etóć" i wyszło: "zamknięto ustawienia" :D a ja tylko cofnąłem się o 1 poziom.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
a ja miałam alarm na 12.30. Poprosiłam siostrę, żeby mi captchę przepisała, ona siada przed kompem, kładzie palce na klawiaturze a tu Elten zaczął drzeć się na alarm
Musisz bać się o każde słowo, jak mówisz, gdzie mówisz i do kogo mówisz bo w śledzonym wątku pojawił się nowy wpis. Pierwszy człon zdania to parafraza wypowiedzi prof.Falkowicza w wątku masz pytanie? Zadaj je? Spróbujemy na nie odpowiedzieć na forum głosowwym
Hahahahaha, ale się zgrało. Przeglądam forum, połączyły się dwie nazwy wątków i wyszło: Ktoś tu nowy. :D
Anna Frankowska
This site uses cookies to enhance your experience.