Ja nie mogę dzisiaj. To już nie aż takie śmieszne, ale... NVDA mi się wysypała. Stoję na Eltenie i uruchamiam ją ponownie, no to grzecznie daję ins q, strzałkę w dół i mam uruchom ponownie, ale przed słowem ponownie dałam enter i wyszło, Uruchom Elten
Daszek chyba nie ma brata. --Cytat (Paulinuxx): Kto kocha brata swojego, daszekmdn Happy Paulinuxx Najpiękniejszym prezentem, który możemy dostać jest Nuno69
--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Czytam twittera i mam otwarte okno google chrome. Oto jak się zgrało: killerofgodpl, pobieram, pozostało pięć minut. :D :D :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
O nie... Boże... Właśnie sobie wyobraziłam ten person hacking, który wymyślił Lirin śmiejąc się z mojej sygnaturki. Właśnie trafiłam na jakiś ruski srv i tracę życie bo jestem wsysana na dysk jakiegoś zbieracza żyć, który drukuje sobie ciała i w ten sposób jest głównym producentem robotów. Nie. Zrobiliście mi coś złego z mózgiem
Przeglądałem wcześniej programy dodane do kwarantanny w Defenderze, same False positives i zapomniałem go zamknąć. Przypadkiem wpadłem na jego okno i nacisnąłem klawisze jakoś w taki sposób że sam się false positivem stał. Uwaga: Windows defender, kategoria: Koń trojański. xD
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
This site uses cookies to enhance your experience.