Śmieszne przypadki screenreaderów (wpisy z okresu wrzesień 2017 - czerwiec 2021)
Back to Wątki archiwalne#281 nuno69
Sytuacja z przedwczoraj. Piszę sobie wiadomość na telefonie, a w tym czasie rozłączył mi się WO Mic. No i taka sytuacja.
"To fajnie. A uda się potem porozmawiać?" i NVDA na kompie: Nie przycisk.
#282 Paulinux
dobreee!
#283 DJGraco
Świetne!
#284 lwica
Suuper! Mnie się często tak w rozmowę urządzenia elektryczne wcinają. :D
#285 daszekmdn
Przed momentem połłączyłem się do remote i chciałem coś zrobić i?
Kontroluję maszynę drzewo xD
#286 lwica
Czytam sobie książke, a tu nagle.
Adama, Shooting Star, zaczyna robić karierę, co jest świetną sprawą... w zasadzie. Nowe wpiisy ,na śledzonych blogach 9
#287 Celtic1002
Ooo, widzę, że ktoś tu czyta "Zostań, jeśli kochasz". :D
Sorry, za off topic.
Anna Frankowska
#288 lwica
Hahaha. Tak, ktoś zaczął. A na razie to usuwałam nowe wiersze. Bo tam po kilku słowach jest pusta linijka i znowu. I tak jakoś się Elteniątko odezwało. ;)
#289 Celtic1002
Oto, jak się reklamy ze strony potrafią wciąć w tekst. :D
Do przygotowania pysznych lodów będziemy potrzebować przede wszystkim pięć osób, które mogą zmienić Twoje życie! A chodziło o zamrażalnik. :D
Anna Frankowska
#290 Paulinux
hahahahahahaaaaaa genialne!
#291 DJGraco
Super!
#292 daszekmdn
Piszę z kimś i instaluję aplikacje. Nagle oznajmia sie mi: Nie zostaniesz, niedostępne xD.
Nie zostaniesz to wiadomość a niedostępne to komunikat instalatora :D
#293 nuno69
More info about the error has been written to the event log. Koty!
#294 hryniek
A ja się dowiedziałem, że polecenie Elten nie jest już jeden.
Czytam sobie tu cuś na zagranicznych forach, bo chcę w końcu to fmc zaprogramować i Elten mi mignąl i ja w tym momencie wciskam strzałkę w dół. Co wyszło? Że commant elten isnt already one. COmmant jeszcze wcięlo się z poprzedniej linii, ale ubawiłęm się.
#295 daszekmdn
:D
#296 hryniek
No ja miałęm, że nie znaleziono takiego polecenia jak koty.
#297 daszekmdn
Ostatnie wiadomości lista: W śledzonym wątku pojawił się nowy wpis. :D
#298 hryniek
Napiszę póki pamiętam:
Powiadomiene od skupienie: W trakcie twojej gry, albo w trakcie gry, już nie pamiętam.. Za pośrednictwem funkcji skupienie, za pośrednictwem ustawienia, crystal disk info okno.
#299 annabeth
To mi zdarzy się przy wyłączaniu kompa, ze komunikat nvda nie znane zleje mi się z bezpieczny pulpit. Wychodzi wtedy niebezpieczny pulpit. :D
#300 DJGraco
Hahahahahahahahahaaa Leżę! Po prostu leżę!
A właściwie dla czego mówi bespieczny pulpit?