Wątki archiwalne

Śmieszne przypadki screenreaderów (wpisy z okresu wrzesień 2017 - czerwiec 2021)

Started by pajper 1101 posts last post 5 years ago Closed Page 15 of 56

#281 2 likes

Sytuacja z przedwczoraj. Piszę sobie wiadomość na telefonie, a w tym czasie rozłączył mi się WO Mic. No i taka sytuacja.
"To fajnie. A uda się potem porozmawiać?" i NVDA na kompie: Nie przycisk.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#282 2 likes

dobreee!
Happy hacking

#283 1 like

Świetne!

#284 1 like

Suuper! Mnie się często tak w rozmowę urządzenia elektryczne wcinają. :D
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#285 2 likes

Przed momentem połłączyłem się do remote i chciałem coś zrobić i?
Kontroluję maszynę drzewo xD
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Czytam sobie książke, a tu nagle.
Adama, Shooting Star, zaczyna robić karierę, co jest świetną sprawą... w zasadzie. Nowe wpiisy ,na śledzonych blogach 9
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#287 1 like

Ooo, widzę, że ktoś tu czyta "Zostań, jeśli kochasz". :D
Sorry, za off topic.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Hahaha. Tak, ktoś zaczął. A na razie to usuwałam nowe wiersze. Bo tam po kilku słowach jest pusta linijka i znowu. I tak jakoś się Elteniątko odezwało. ;)

#289 3 likes

Oto, jak się reklamy ze strony potrafią wciąć w tekst. :D
Do przygotowania pysznych lodów będziemy potrzebować przede wszystkim pięć osób, które mogą zmienić Twoje życie! A chodziło o zamrażalnik. :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

#290 2 likes

hahahahahahaaaaaa genialne!
Happy hacking

#291 1 like

Super!

#292 2 likes

Piszę z kimś i instaluję aplikacje. Nagle oznajmia sie mi: Nie zostaniesz, niedostępne xD.
Nie zostaniesz to wiadomość a niedostępne to komunikat instalatora :D

More info about the error has been written to the event log. Koty!
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#294 1 like

A ja się dowiedziałem, że polecenie Elten nie jest już jeden.
Czytam sobie tu cuś na zagranicznych forach, bo chcę w końcu to fmc zaprogramować i Elten mi mignąl i ja w tym momencie wciskam strzałkę w dół. Co wyszło? Że commant elten isnt already one. COmmant jeszcze wcięlo się z poprzedniej linii, ale ubawiłęm się.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

:D

#296 1 like

No ja miałęm, że nie znaleziono takiego polecenia jak koty.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

#297 1 like

Ostatnie wiadomości lista: W śledzonym wątku pojawił się nowy wpis. :D

#298 1 like

Napiszę póki pamiętam:
Powiadomiene od skupienie: W trakcie twojej gry, albo w trakcie gry, już nie pamiętam.. Za pośrednictwem funkcji skupienie, za pośrednictwem ustawienia, crystal disk info okno.

#299 2 likes

To mi zdarzy się przy wyłączaniu kompa, ze komunikat nvda nie znane zleje mi się z bezpieczny pulpit. Wychodzi wtedy niebezpieczny pulpit. :D
May the force be with you.

#300 1 like

Hahahahahahahahahaaa Leżę! Po prostu leżę!

A właściwie dla czego mówi bespieczny pulpit?