Talkback ostatnio nabył nową funkcjonalność, wyceniania wartości ludzi wg kursu bitcoin casha. Mam na pulpicie widget, a z drugiej strony pewien kontakt. Jakoś się to nałożyło i powstała zbitka: Imię: 3750PLN
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Sytuacja zprzed chwili: Na razie zapewne emisja testowa, szukają reporterów, dziennikarzy, prezenterów, ale grunt, że na śledzonym blogu pojawił się nowy wpis.
I znowu dwie piękne wkrętki. Nie sprawdzałem do tej pory, ale wygląda na to, że otrzymałaś nową wiadomość. Nic nie wiesz. - powiedziała. W śledzonym wątku pojawił się nowy wpis