Jak reagują na was osoby niewidome
Back to Środowisko niewidomych#61 misiek
Nie, jest to forma wywyższeniasię.
#62 piecberg
Ślepowronki
#63 Julitka
Takie, co to ciągle kraczą i kraczą, budząc przyzwoitych ludzi o szóstej rano i pozostawiając pióra i kupy. Podoba mi się. <3
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#64 agnieszka Archived
Tak, takie coś wogóle powinno być kasowane, bo jest hamskie. Nie chce mi się czytać czyjegoś podnoszenia swojej wartości takimi wpisami. Nie taką rolę mają te społeczności.-- (misiek):
Dystans dystansem, bo go do tej pory miałem wiele, ale już mnie irytuje to w kółko wołanie po grupach dla tych w czyimś mniemaniu mniej ogarniętych śleptusie etc. Prawda Dj Crissu?
--
#65 zywek
Wyciągnijcie żesz te kije z dup, sztywniaki.
#66 Julitka
Jedni nakręcają drugich i vice versa. :p
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#67 agnieszka Archived
Indywidualna sprawa. Mnie to razi.
#68 nuno69
A mnie to wali. No i fiesta mango xD
#69 piecberg
Ślepokurki. Przecież to ładne.
#70 magmar Archived
To nie czytaj, proste.
-- (agnieszka):
Tak, takie coś wogóle powinno być kasowane, bo jest hamskie. Nie chce mi się czytać czyjegoś podnoszenia swojej wartości takimi wpisami. Nie taką rolę mają te społeczności.-- (misiek):
Dystans dystansem, bo go do tej pory miałem wiele, ale już mnie irytuje to w kółko wołanie po grupach dla tych w czyimś mniemaniu mniej ogarniętych śleptusie etc. Prawda Dj Crissu?
--
--
#71 magmar Archived
A propos wron:
https://www.youtube.com/watch?v=K7WgTZ3Nmrk
-- (piecberg):
Ślepowronki
--
#72 magmar Archived
We wszystkim muszą być zachowane proporcje, jeśli słyszysz tysiączny raz ten sam kawał powtarzany w kółko on przestaje być śmieszny.
-- (misiek):
--
#73 agnieszka Archived
@Magmar, z jakiego powodu tak piszesz? Fakt, że uznaję grupy dla nas za użyteczne nie oznacza akceptacji z mojej strony wszystkich postaw i nic nie stoi na przeszkodzie, bym to wyraziła.
#74 agnieszka Archived
Poza tym, nie, nie jest to proste. Jak mam nie czytać, skoro w oczywisty sposób o treści dowiaduję się po przeczytaniu? Logiczne. Inna rzecz, że nie zamierzam udawać, że coś co mi się nie podoba nie istnieje, bo po co. Nie piszę, że mam coś do takiego, lub innego słownictwa samego w sobie, a o tym, że przeszkadza mi odnoszenie się w wymieniony sposób do innych.
-- (magmar):
To nie czytaj, proste.
-- (agnieszka):
--
--
--
#75 nuno69
Nie wiem, no jak przeszkadza ci że ktoś odnosi siętak do twojej osoby no to fakt, masz rację ale tak to ni wiem czy ma sens
#76 magmar Archived
Bo lubię wrony hiehie.
-- (agnieszka):
@Magmar, z jakiego powodu tak piszesz? Fakt, że uznaję grupy dla nas za użyteczne nie oznacza akceptacji z mojej strony wszystkich postaw i nic nie stoi na przeszkodzie, bym to wyraziła.
--
#77 magmar Archived
A to Twój problemm.
-- (agnieszka):
Poza tym, nie, nie jest to proste. Jak mam nie czytać, skoro w oczywisty sposób o treści dowiaduję się po przeczytaniu? Logiczne. Inna rzecz, że nie zamierzam udawać, że coś co mi się nie podoba nie istnieje, bo po co. Nie piszę, że mam coś do takiego, lub innego słownictwa samego w sobie, a o tym, że przeszkadza mi odnoszenie się w wymieniony sposób do innych.
-- (magmar):
To nie czytaj, proste.
-- (agnieszka):
--
--
--
--
#78 agnieszka Archived
@Nuno jasne. Każdy ma swoją wrażliwość i swoje granice :) Dystans też dla ludzi znaczy zazwyczaj coś innego. :)
#79 mucha
i znowu 2 określenia z cyklu idiotyczne, serio masakra
#80 magmar Archived
Słodziutkie.
-- (piecberg):
Ślepokurki. Przecież to ładne.
--