EltenLink

Jak reagują na was osoby niewidome

Back to Środowisko niewidomych

#61 misiek

Nie, jest to forma wywyższeniasię.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2023-03-07 01:04

#62 piecberg

Ślepowronki

Męszczyźni zdradzają a kobiety są tylko wierne w literaturze.
2023-03-07 05:52

#63 Julitka

Takie, co to ciągle kraczą i kraczą, budząc przyzwoitych ludzi o szóstej rano i pozostawiając pióra i kupy. Podoba mi się. <3

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2023-03-07 08:42

#64 agnieszka Archived

Tak, takie coś wogóle powinno być kasowane, bo jest hamskie. Nie chce mi się czytać czyjegoś podnoszenia swojej wartości takimi wpisami. Nie taką rolę mają te społeczności.-- (misiek):
Dystans dystansem, bo go do tej pory miałem wiele, ale już mnie irytuje to w kółko wołanie po grupach dla tych w czyimś mniemaniu mniej ogarniętych śleptusie etc. Prawda Dj Crissu?

--

2023-03-07 10:13

#65 zywek

Wyciągnijcie żesz te kije z dup, sztywniaki.

Edited 2023-03-07 10:23

#66 Julitka

Jedni nakręcają drugich i vice versa. :p

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2023-03-07 10:31

#67 agnieszka Archived

Indywidualna sprawa. Mnie to razi.

2023-03-07 10:31

#68 nuno69

A mnie to wali. No i fiesta mango xD

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2023-03-07 11:32

#69 piecberg

Ślepokurki. Przecież to ładne.

Męszczyźni zdradzają a kobiety są tylko wierne w literaturze.
2023-03-07 15:17

#70 magmar Archived

To nie czytaj, proste.

-- (agnieszka):

Tak, takie coś wogóle powinno być kasowane, bo jest hamskie. Nie chce mi się czytać czyjegoś podnoszenia swojej wartości takimi wpisami. Nie taką rolę mają te społeczności.-- (misiek):
Dystans dystansem, bo go do tej pory miałem wiele, ale już mnie irytuje to w kółko wołanie po grupach dla tych w czyimś mniemaniu mniej ogarniętych śleptusie etc. Prawda Dj Crissu?

--

--

2023-03-07 15:26

#71 magmar Archived

A propos wron:

https://www.youtube.com/watch?v=K7WgTZ3Nmrk

-- (piecberg):
Ślepowronki

--

2023-03-07 15:27

#72 magmar Archived

We wszystkim muszą być zachowane proporcje, jeśli słyszysz tysiączny raz ten sam kawał powtarzany w kółko on przestaje być śmieszny.

-- (misiek):

--

2023-03-07 15:30

#73 agnieszka Archived

@Magmar, z jakiego powodu tak piszesz? Fakt, że uznaję grupy dla nas za użyteczne nie oznacza akceptacji z mojej strony wszystkich postaw i nic nie stoi na przeszkodzie, bym to wyraziła.

2023-03-07 15:31

#74 agnieszka Archived

Poza tym, nie, nie jest to proste. Jak mam nie czytać, skoro w oczywisty sposób o treści dowiaduję się po przeczytaniu? Logiczne. Inna rzecz, że nie zamierzam udawać, że coś co mi się nie podoba nie istnieje, bo po co. Nie piszę, że mam coś do takiego, lub innego słownictwa samego w sobie, a o tym, że przeszkadza mi odnoszenie się w wymieniony sposób do innych.
-- (magmar):
To nie czytaj, proste.

-- (agnieszka):

--

--

--

Edited 2023-03-07 15:54

#75 nuno69

Nie wiem, no jak przeszkadza ci że ktoś odnosi siętak do twojej osoby no to fakt, masz rację ale tak to ni wiem czy ma sens

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2023-03-07 16:13

#76 magmar Archived

Bo lubię wrony hiehie.

-- (agnieszka):
@Magmar, z jakiego powodu tak piszesz? Fakt, że uznaję grupy dla nas za użyteczne nie oznacza akceptacji z mojej strony wszystkich postaw i nic nie stoi na przeszkodzie, bym to wyraziła.

--

2023-03-07 16:20

#77 magmar Archived

A to Twój problemm.

-- (agnieszka):
Poza tym, nie, nie jest to proste. Jak mam nie czytać, skoro w oczywisty sposób o treści dowiaduję się po przeczytaniu? Logiczne. Inna rzecz, że nie zamierzam udawać, że coś co mi się nie podoba nie istnieje, bo po co. Nie piszę, że mam coś do takiego, lub innego słownictwa samego w sobie, a o tym, że przeszkadza mi odnoszenie się w wymieniony sposób do innych.
-- (magmar):
To nie czytaj, proste.

-- (agnieszka):

--

--

--

--

2023-03-07 16:20

#78 agnieszka Archived

@Nuno jasne. Każdy ma swoją wrażliwość i swoje granice :) Dystans też dla ludzi znaczy zazwyczaj coś innego. :)

2023-03-07 16:25

#79 mucha

i znowu 2 określenia z cyklu idiotyczne, serio masakra

2023-03-07 21:13

#80 magmar Archived

Słodziutkie.

-- (piecberg):
Ślepokurki. Przecież to ładne.

--

2023-03-07 21:44