Białe laski
Back to W drodze#341 balteam
swarowski czeski
#342 pates
Ok, czyli biorę kompozyt. Mam jeszcze takie pytanie, z jakich sklepów zamawialiście laski?
#343 pawlink
W Lumenie (ale jeśli koniecznie ma być ta czeska to tam ich nie ma), raz Ambutecha kupiłem w Altixie (ale osobiście, nie przez stronę), w E.C.E. akurat laski nie kupowałem, ale inne rzeczy i mogę polecić - nie powinno być większych problemów.
#344 pates
W ece nie da się nic do koszyka dodać
#345 pawlink
Bo teraz można chyba tylko zamawiać przez telefon i maila. Kiedyś system sklepu internetowego był, ale wygląda na to, że zlikwidowali.
#346 pates
Dziwne to jest. Nigdzie więcej nie ma tych czeskich? Jeszcze napewno w sklepie okular, ale tam drożej
#347 misiek
Po za tym obsługa niemiła, ale laskę napewno dostaniesz. Czemu tak ciebie ciągnie do aluminiowych?
#348 pates
Ciągnie mnie do czeskich głównie.
#349 Julitka
Ja zamawiałam w ECE laskę Czeszkę i trzeba to robić przez maila, a laski przychodzą pocztą.
Wzięłam kompozytową i cieszę się z tego o tyle, że nawet ta kompozytowa jest moim zdaniem kruchutka i lekka, tzn. wydaje mi się, że łatwo ją będzie zmasakrować, a aluminium z natury jest materiałem jeszcze mniej trwałym.
#350 pates
Więc tak. Przyszła do mnie laska kompozytowa. Fajnym dodatkiem jest materiałowy worek do przenoszenia, no i bardzo wygodny mątarz końcówki, kupiłem ceramiczną.
#351 misiek
To ten sam zestawik masz co ja.
-- (pates):
Więc tak. Przyszła do mnie laska kompozytowa. Fajnym dodatkiem jest materiałowy worek do przenoszenia, no i bardzo wygodny mątarz końcówki, kupiłem ceramiczną.
--
#352 pates
Wydaje się najbardziej praktyczny. Końcóweczka maleńka, ale to wsumie dobrze. No i rączka laski z drewna, a nie z dziwnej gumy
#353 misiek
I o to właśnie chodzi, a do tego lekutka.
-- (pates):
Wydaje się najbardziej praktyczny. Końcóweczka maleńka, ale to wsumie dobrze. No i rączka laski z drewna, a nie z dziwnej gumy
--
#354 pates
Ale jakaś taka filigranowa.
#355 misiek
No a nie o to chodzi?
-- (pates):
Ale jakaś taka filigranowa.
--
#356 pates
No nie wiem
#357 misiek
A co, wolał byś krowiastego Ambutecha?