Gry o hodowli
Back to Gry tekstowe#21 fantasma467
Ja też nie mogłam z telefonu. Musiałam z mobilnej przestawić na komputerową, i wtedy poszło bez problemu. Właśnie wkródce moja klacz będzie się źrebić.
#22 denis333
Ale ja zakładałem konto z komputera, i też nie bardzo chciało to chodzić.
#23 fantasma467
Na kompie jest dodatkowy problem. Nvda nie odczytuje pola do zaznaczenia, że akceptujesz regulamin. Możliwe, że dlatego nie możesz się zarejestrować.
#24 fantasma467
Poza tym ciężko tam się wybić bez dopalaczy, czyli produktów za kupony do podrasowania koni. Gra skierowana na zysk finansowy niestety.
#25 zegarmistrz
o to prawda niestety ttu jest ten mankament
#26 iskierka1983 Archived
Każda gra w mniejszym, czy więkrzym stopniu zakładana jest na zyski.
#27 fantasma467
Wiem, ale nie wszystkie produktami za realną kasę tworzą przepaść między graczami. Np w Popmundo są produkty za kredyty, które uatrakcyjniają grę, ale nie mają wpływu na sedno gry, czyli karierę muzyczną.
#28 fantasma467
Znalazłam ciekawą grę Nazywa się Lioden, i jest o hodowli lwów. Z opisów jest ona rozbudowana. Polowania, walki treningi, rozmnażanie, opieka, podbijanie terytoriów itd. Są też questy gdzie można zdobywać ciekawe przedmioty oraz handel.
Niestety nie wiem czy to dostępne. Dodam, że jest po angielsku. Jeśli ktoś próbował w to grać to proszę o opinię.
#29 fantasma467
Hej, w Dogi Game muszę zorganizować konkurs dla psów. Ktoś może mi pomóc jak przesunąć przeszkody na tor? Czy komuś się to udało po niewidomemu? Proszę odp.
#30 Irniss
ja to kiedyś robiłam, tylko ni epamietam jak. sprawdze i napisze
#31 fantasma467
OK będę wdzięczna bo to ważne do osiągnięcia rangi. Pozdrawiam.
#32 kacper10
hej, poszukuję jakiejs gry przeglądarkowej, w której mamy swoją farmę, tudzież gospodarstwo. Zna ktoś coś dostępnego?
#33 pates
pokefarm.com np
#34 kacper10
bardziej chodziło mi o gry realistyczne a nie o pokemony czy inne stworki.
#35 pates
trzeba było tak od razu. Jest tego naprawdę sporo, zajżyj sobie na forum ag
#37 pates
tak
#38 patrykkubaszczyk Archived
a ja jakoś nie umię znaleść.
#39 pates
bo trzeba szukać i znać angielski
#40 kacper10
przeglądarkowych z tego co widze to tam nie zbyt dużo