Ja też nie mogłam z telefonu. Musiałam z mobilnej przestawić na komputerową, i wtedy poszło bez problemu. Właśnie wkródce moja klacz będzie się źrebić.
Na kompie jest dodatkowy problem. Nvda nie odczytuje pola do zaznaczenia, że akceptujesz regulamin. Możliwe, że dlatego nie możesz się zarejestrować.
Poza tym ciężko tam się wybić bez dopalaczy, czyli produktów za kupony do podrasowania koni. Gra skierowana na zysk finansowy niestety.
o to prawda niestety ttu jest ten mankament
Każda gra w mniejszym, czy więkrzym stopniu zakładana jest na zyski.
Wiem, ale nie wszystkie produktami za realną kasę tworzą przepaść między graczami. Np w Popmundo są produkty za kredyty, które uatrakcyjniają grę, ale nie mają wpływu na sedno gry, czyli karierę muzyczną.
Znalazłam ciekawą grę Nazywa się Lioden, i jest o hodowli lwów. Z opisów jest ona rozbudowana. Polowania, walki treningi, rozmnażanie, opieka, podbijanie terytoriów itd. Są też questy gdzie można zdobywać ciekawe przedmioty oraz handel.
Niestety nie wiem czy to dostępne. Dodam, że jest po angielsku. Jeśli ktoś próbował w to grać to proszę o opinię.
Niestety nie wiem czy to dostępne. Dodam, że jest po angielsku. Jeśli ktoś próbował w to grać to proszę o opinię.
Hej, w Dogi Game muszę zorganizować konkurs dla psów. Ktoś może mi pomóc jak przesunąć przeszkody na tor? Czy komuś się to udało po niewidomemu? Proszę odp.
OK będę wdzięczna bo to ważne do osiągnięcia rangi. Pozdrawiam.
hej, poszukuję jakiejs gry przeglądarkowej, w której mamy swoją farmę, tudzież gospodarstwo. Zna ktoś coś dostępnego?
a ja jakoś nie umię znaleść.