Gry o hodowli
Back to Gry tekstowe#1 fantasma467
Hej, znacie jakieś?
Ja obecnie gram w hodowlę gołębi pocztowych. Jeszcze sukcesów w konkursach lotów nie mam bo dopiero zaczynam.
Jednak ta gra jest dla niedowidzących jak już, bo niestety niewszystko jest tam dostępne, np parowanie gołąbków w gniazdówce,
i później wyjmowanie młodych.
#2 patrykkubaszczyk Archived
a ja też bym jakąś o chodowli pograł. może ktoś ma taką dostępną, to się linkiem podzieli.
#3 zegarmistrz
witam serdecznie polecam howrse i patryku kubaszczyku dla takiego dzieciaczka jak ty linka nie będzie wystarczy że w google wpiszesz jeszcze jest coś z hodowlą gołębi pocztowych ale niestety niepamiętam teraz nazwy i doggygame o psach
#4 pates
w howrse tych punktów postarzania nie wiem jak używać, kiedyś próbowałem i średnio z tym
#5 Irniss
doggi-game.pl
mój nick Irniss
#6 misiek
Czy tego Doggigame jest jakaś apka mobilna?
#7 pates
pare rzeczy tam robi się dziwnie bo średnio dostempne np zakładanie psu smyczy
#8 daszekmdn
@Zegarmistrz:
1. Na forum należy przestrzegać zasad netykiety. Zabrania się wyzywania czy obrażania innych użytkowników.
#9 Irniss
jest kilka leciutko mniej dostępnych rzeczy ale wszystko się da ;)
nie ma apki
#10 fantasma467
Właśnie od wczoraj gram w Doggi-game. Mój nick Anabel. Narazie mam jednego pieska startowego, którego szkolę. Chętnie przyjmę rady od bardziejzaawansowanych.
#11 fantasma467
Co do Howrse to próbowałam założyć tam konto, ale się nie da. Jakiś dziwny błąd wyskakuje.
#12 Irniss
fantasma żadko sprawdzam fora, wiec jak coś pisz priw chętnie pomogę. gram od 2012
#13 zegarmistrz
spieszę z informacją gra przeglądarkowa o hodowli gołębi pocztowych to jest adres.
www.golebieonline.pl pozdrawiam serdecznie i życzę miłego hodowania mój nick zegar
#14 fantasma467
Zegarmistrz, właśnie w to gram, a właściwie to grałam.
Jest jeszcze jedna o gołębiach. Prawie to samo tylko bardziej rozszerzone: polskilotnik.pl
#15 fantasma467
Jak w doggi-game odczytać wiadomość? Niby mam jedną, ale jak wejdę w odebrane to nic nie ma.
#16 Irniss
wejdź w odebrane i tam pod nickiem gracza trzeba kliknąć otworzy się konwersacja
#17 zegarmistrz
tam z tymi gołębiami mam pewien problem zkąd te gołębie brać na rynku to trzeba je kupować za monety
#18 fantasma467
Na start dostajesz kilka par gołębi. Trzeba przenieść je do drugiego gołębnika i rozmnożyć.
#19 fantasma467
Ma ktoś może w howrse ośrodek jeździecki gdzie mogłabym zakwaterować moje źrebaki jeszcze bez umiejętności, choć na 3 dni? Zaczęłam grać, ale jeszcze jestem zielona, a tych ośrodków jak mrówek.
#20 denis333
Co do howrse, to kiedyś próbowałem tam założyć konto, ale coś nie chciało za bardzo to działać. Więc odpuściłem.