Właśnie, Magmar, również dziękuję Ci za kawsko, bycie Eurykleją, powiedzenie do mnie "kici kici" mimo że zarzekałaś się że tego nie zrobisz, rozkminy o Sanah i nie tylko, pamiątkowe nagrania, głupawkę, śmiechawkę, i całkiem poważne rozmowy i też za to, że ze mną, nawet chorą, co jest jak na Ciebie wielkim wyczynem, wytrzymałaś, wojowniku. A tak btw. to spotkałyśmy też Klucznika.
A więc tak. Postanowiłem zaktualizować swoją listę. Zdałem sobie sprawę, że jednak już trochę tych osób poznałem, i mogą się w zaktualizowanej liście pojawić osoby, których wcześniej nie wymieniałem. A więc tak... Pajper, Wojtas, Paulinux, Elanor, Pates, Sanklip Violinist, Gabi, Jamajka, Kamil02, No i dzisiaj mogę dopisać Camila Mustafa, Narid
Właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że z postukujacym chodzilam kawal czasu na tyniecką, nieładnie jest mnie tak nie rozpoznać. ;) Emilu, Graco też poznałam, w przyszłości niedalekiej może cinkciarz bydzie, nie mam pojęcia.
Ależ ja Cię Koleżanko rozpoznałem dawno, dawno temu, zaraz gdym tu na Eltena przybył. Po prostu nie jestem wylewnym typem relacyjnym i o takich rzeczach nie zwykłem pisać w mig.
Na moją listę wpisuję po 2-dniowym spotkaniu użytkownika o niezwykle pomysłowym nicku "piotr". Dzięki za wizytę, granie, śpiewanie i przerabianie rytmu 3/4 na 4/4!
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Ja również dołączam Piotra do swojej listy. -- (pajper): Na moją listę wpisuję po 2-dniowym spotkaniu użytkownika o niezwykle pomysłowym nicku "piotr". Dzięki za wizytę, granie, śpiewanie i przerabianie rytmu 3/4 na 4/4!
Dzień dobry. Do mojej listy, którą znaleźć możecie we wpisie nr 333 dopisałem właśnie trzy osoby. W kolejności - Wiolinistka (moje niedopatrzenie, gdyż powinna pojawić się już wcześniej), następnie Lwica i Pajper, bardzo miło było poznać i spędzić pracowity week end. A to 3/4 zmienione na 4/4, to zmęczenie materiału, wszak pora już była późna, zdarza się. :) Julitko, spotkaliśmy się już kolejny raz i mieliśmy się na swoich listach, ale miło mi, że wspomniałaś, co i ja również z przyjemnością czynię. Podsumowując, spotkałem na żywo już 57 osób posiadających konto na Eltenie. :)