1 likes
Ale bzdety gadacie, Was dwoje ostatnich to akurat nie raz ktoś wymieniał.
--Cytat (iskierka1983):
No to ja spotkałam w niedawnym czasie dwie bardzo fajne osoby:
Była To Zuzler i Kazek5P.
Przepraszam, jak źle napisałam czyjś nick.
--Koniec cytatu.
@ Zuzler.
Jak to nie wspomniałam o Kazku5P? Wyraźnie chyba napisałam.
Wybaczam. :)
Moja lista użytkowników jest dość krutka. A więc Julitka, skrzypenka, grzezlo, digraco i krepel88
1 likes
A ja mam wrażenie, że u mnie jest jakaś dysproporcja między osobami, któe mnie znają i które znam ja. Tych drugich jakoś jest jakby mniej chociaż na logikę powinno być pół na pół.
Mnie raczej kojażysz, choć widzieliśmy się przelotem. Na studniówce, którą prowadził Kaźik.
Ja się również pochwalę, nie tyle nie znam Tomeckiego, co nie znam praktycznie nikogo z tego forum :D
No, poza jedną osobą, choć trudno nazwać to znajomością, spotkaliśmy się w pociągu zupełnie przypadkowo, dosaidł sie do tego samego przedziału :) milionowy ŁUkasz :)
No, poza jedną osobą, choć trudno nazwać to znajomością, spotkaliśmy się w pociągu zupełnie przypadkowo, dosaidł sie do tego samego przedziału :) milionowy ŁUkasz :)
1 likes
@Tomecki
Bo mówisz, że zna Cię więcej osób, niż Ty znasz. Choć w sumie bez sensu, bo Ty mnie też nie znasz. Mniejsza z tym. :d
Jednak fakt jest faktem, że o Tomeckim to ja od kilku dobrych lat słyszałam.
Bo mówisz, że zna Cię więcej osób, niż Ty znasz. Choć w sumie bez sensu, bo Ty mnie też nie znasz. Mniejsza z tym. :d
Jednak fakt jest faktem, że o Tomeckim to ja od kilku dobrych lat słyszałam.