1 likes
No to ja mogę dopisać login, o którego dołączeniu na listę marzyłem od dawna: Tomecki. :)
1 likes
Ano i wzajemnie. Takoż Jamajkę ostatnio udało nam się ugościć i chyba nawet żyje do tej pory, co w sumie jest dość optymistyczne biorąc pod uwagę, że jadła u nas obiad. Aa, Dawid też więc hm... :ddd
No tego Pana poznać warto. :) Nie uminiejszając nic drugiemu.
--Cytat (pajper):
No to ja mogę dopisać login, o którego dołączeniu na listę marzyłem od dawna: Tomecki. :)
--Koniec cytatu
--Cytat (pajper):
--Koniec cytatu
A ja dzisiaj do grona osób poznanych na żywo dopisuję jamajkę. Jeszcze raz dziękuję za fajną atmosferę i tolerancję mojego późnego zapłonu, jeśli chodzi o dolewki :P
1 likes
Skrzypeńka, Mati-D25, Puszkin, Denis, Iskierka, Marcysia i wielu, wielu innych. Tak sobie czytam i dochodzę do wniosku, że nikt, ani razu ani się nawet nie zająknął, żę zna Kazka5P. Wstyd szanowni państwo, no wstyd! :D
1 likes
No nie zrobiłeś tego. A może to po prostu takie oczywiste, że wszyscy znają Kazka, że nie ma co nawet wspominać?
1 likes
Wszyscy wszystkich znają, tylko mnie prawie nikt i ja prawie nikogo. Nie wiem, aspołeczny jakiś jestem :P
--Cytat (mucha):
mnie też mało osub zna
--Koniec cytatu
Mnie też :)