Aaa, przepraszam, muszę dopisać, bo zapomniałam, że też tu są na Eltenie: Armand oraz Rogalenka, choć o niego akurat już się kiedyś otarłam, ale z nim nie rozmawiałam. O Agatę Cantylenę czy jak się to tam pisze w otarłam się wczoraj w ten sam sposób, co o Rogalenkę dwa lata temu :)
Zuzler, jak było w czasie tego ocierania? :D :D Nie mogłem się powstrzymać haha
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Ooooo, kurde, ja też Cię muszę dopisać! :) A ocieranie było takie raczej tego... Psychiczne, choć jak rozdawali te nieszczęsne nagrody, to może i w tym tłumie jakieś prawdziwe się zdarzyło, ja tam nie wiem :P
A użytkowniczka sanklip przyznaje się do znajomości z: pates, wojtas, Julitka, skrzypeńka, rogalenko. Przyznaje się też, po tym, jak jej w głowie zaświtało, do znajomości z użytkowniczką strowbery, którą to znajomość w realu bardzo miło wspomina. Do grona eltenowiczów, z mojej inicjatywy dołączyła też niejaka paulinabuczynska98.
Od kilku dni, z radością dopisać też do listy może użytkowniczkę Zuzę. Super było się spotkać na żywo i pogadać.
Pozdrawiam. Ps. Jeśli źle napisałam nazwy użytkowników, sory. Dajcie znać, poprawię. Jeśli kogoś pominęłam dawajcie znać także.
Sygnatura:
Cis najzieleńszy jest zimą; ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
No toTeraz moja kolej, choć tak mało osób się do mnie przyznało, d. Ze szkoły, a nawet z klasy znam Puszkina, Grzegorzam, Martinusa i Muzycznąjutrzenkę, ponadto ze szkoły znam Skrzypeńkę, Jamajkę, Alissę, Olę Stenkę, której nicku nie pamiętam, Hazel, Johnsona, Mulkę, Tomeckiego, Tygrysicę, znałam również Hryńka, a z innej rzeczywistości Eugeniusza Pompiusza, a z konkursów" Kamertona, Prof. Falkowicza, Kasię, Czekoladkę, Mulca, Iskierkę, Lirina, Everlastingdream, Armanda, Marcysię, Rogalenkę, Rpoppe i Basię, no i Zuzler, której dopowiadam, że mój nick piszemy tak jak słyszymy, czyli przez K.. Znam też: Ankę Furman, Ewelinkę, Frankosiędrummer, Senka, Siciliano oraz Gosię Delas. No i jeszcze, Kasiadoj, Papierek, Anorka i Przemol. Jeśli kogoś nie wymieniłam to przepraszam.
Dawno się tu nie odzywałam, ale Agatka mnie zachęciła. Dziękuję przy okazji za prywatną wiadomość, bo to ona mnie zainspirowała :) Tak, rzeczywiście poznałyśmy się i spotkałyśmy już chyba dwukrotnie. Ja się tutaj przestałam odzywać o tyle, że namieszały mi tutaj niektóre nicki, podobne lub takie same jak niektórych znajomych, których znam poza eltenem, więc żeby już bardzie nie mieszać przestałam wymieniać osoby, które znam :) Musiałabym chyba wyłącznie lecieć imionami i nazwiskami :) A też sporo osób kojarzę z TT czy whatsapp, więc już mi się wszystko zmiksowało :)
Zginęły wczoraj, pomiędzy wschodem i zachodem słońca, dwie złote godziny, każda wysadzana sześćdziesięcioma brylantowymi minutami. Nie oferuje się żadnej nagrody, albowiem przepadły na zawsze. Horace Mann
This site uses cookies to enhance your experience.