Jakich Eltenowiczów spotkaliście naprawdę
Wróć do Integracja Eltenowiczów#241 Zuzler
Ale bzdety gadacie, Was dwoje ostatnich to akurat nie raz ktoś wymieniał.
#242 misiek
Daszku- ja też tu prawie nikogo nie znam osobiście, więc piona.
#243 iskierka1983 Konto zarchiwizowane
--Cytat (iskierka1983):
No to ja spotkałam w niedawnym czasie dwie bardzo fajne osoby:
Była To Zuzler i Kazek5P.
Przepraszam, jak źle napisałam czyjś nick.
--Koniec cytatu.
@ Zuzler.
Jak to nie wspomniałam o Kazku5P? Wyraźnie chyba napisałam.
#244 Zuzler
Ooooo przepraszam! Przepraszam przepraszam przepraszam!
#245 iskierka1983 Konto zarchiwizowane
Wybaczam. :)
#246 denis333
Ja również o Kaziu wsponminałem z tego co pamiętam.
#247 Zuzler
Oj nie widziałam
#248 maciej01
Moja lista użytkowników jest dość krutka. A więc Julitka, skrzypenka, grzezlo, digraco i krepel88
#249 lwica
Ja też znam mało osób. :)
#250 tomecki
A ja mam wrażenie, że u mnie jest jakaś dysproporcja między osobami, któe mnie znają i które znam ja. Tych drugich jakoś jest jakby mniej chociaż na logikę powinno być pół na pół.
#251 matius
Mnie raczej kojażysz, choć widzieliśmy się przelotem. Na studniówce, którą prowadził Kaźik.
#252 tomecki
A to możliwe.
#253 Elanor
A ja się pochwalę. Nie znam Tomeckiego! xd
#254 tomecki
I czym tu się chwalić? :dd trzeba ten stan rzeczy zmienić.
#255 Lowca_Androidow
Ja się również pochwalę, nie tyle nie znam Tomeckiego, co nie znam praktycznie nikogo z tego forum :D
No, poza jedną osobą, choć trudno nazwać to znajomością, spotkaliśmy się w pociągu zupełnie przypadkowo, dosaidł sie do tego samego przedziału :) milionowy ŁUkasz :)
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#256 misiek
Czy jest z nami może Roksana Brzozowska?
#257 Elanor
@Tomecki
Bo mówisz, że zna Cię więcej osób, niż Ty znasz. Choć w sumie bez sensu, bo Ty mnie też nie znasz. Mniejsza z tym. :d
Jednak fakt jest faktem, że o Tomeckim to ja od kilku dobrych lat słyszałam.
#258 Paulinux
Muszę się Wam przyznać również do znajomości z użytkownikiem Patrykus12
#259 Puszkin
Do grona eltenowiczów, któryh znam dołączyła już jakiś czas temu Tygrysica.
#260 Zuzler
Aaa, no to do mojego grona Johnson czy jak się tam kolegę pisze