Wyjaśniliśmy to już sobie i to kilka razy. Niskie ceny za nocleg, dostosowanie do potrzeb osób z niepełnosprawnościami, w miarę wygodny dojazd, tanie i pełne wyżywienie, sale szkoleniowe i gimnastyczne... --Cytat (magmar): Dlaczego ośrodki? Nie ma innych hoteli?
Wro jest spoko, jeśli zgodzili się by na te kilka dni wynająć internat. Z lotniska nawet droga najgorsza nie jest do szkoły, co Monstricek czy Adelcia docenią jak się zgłosili w ogule. No i pewnie we Wro za 3 dni wyszło by niedrogo. Wada hoteli jest taka, że 3 dni siedzieć aby tylko siedzieć to też słabo jak na tyle osób, przynajmniej by mi się nudziło.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Zapomniałam Ci napisać, że kategorycznie odmówili wynajęcia sali gimnastycznej i klas, a nawet siłowni, więc... --Cytat (balteam): Wro jest spoko, jeśli zgodzili się by na te kilka dni wynająć internat. Z lotniska nawet droga najgorsza nie jest do szkoły, co Monstricek czy Adelcia docenią jak się zgłosili w ogule. No i pewnie we Wro za 3 dni wyszło by niedrogo. Wada hoteli jest taka, że 3 dni siedzieć aby tylko siedzieć to też słabo jak na tyle osób, przynajmniej by mi się nudziło.
Ale było w ankiecie pytanie jak chcielibyśmy widzieć ten wyjazd. Jeśli będą jakieś dodatki typu warsztaty, to część czasu już będzie z głowy. Poza tym jeśli będą wolontariusze, to czemu by się nie wybrać na miasto, coś zwiedzić, zobaczyć...
Nie sądzę, by "paru zainteresowanym" chciało się pociągiem tachać głośniki i wzmacniacze. :) Po co to? Jakieś general assembly zdecydowanie zrobić trzeba - powitanie, ogłoszenia parafialne, takie tam... A kto wie, może jakiś koncercik? Tylu tu muzycznych... :)
zależy, jak kto to widzi, wg mnie same pokoje, obowiązkowo ze spisem publicznym, kto gdzie jest + numerami chętnych, co by się znaleźć można dałaby radę. Jeżeli rozumiemy event ako zjazd ludzi z całej polski w jedno miejsce i moemnt, co by każdy z każdym mógł się spotkać i pogadać, damy radę. Jeżeli chcemy czegoś więcej, co moim zdaniem tylko odciągnęłoby od głównego celu tego eventu... można kombinować, ale po co?
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.
Dokładnie Mikołaju. Kwestia jest taka: chcemy się spotkać po koleżeńsku, pogadać, poznać się lepiej i może przy okazji czegoś nauczyć, podizelić się między sobą wiedzą, czy może robić wielką konferencję.