Wątki archiwalne

Elten Event 2019

Started by Julitka 922 posts last post 7 years ago Closed Page 5 of 47

Niekoniecznie. Spójrzcie na ceny ośrodków PZNOwskich np. Klimczok w Ustroniu Morskim..
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

#82 2 likes

Wyjaśniliśmy to już sobie i to kilka razy.
Niskie ceny za nocleg, dostosowanie do potrzeb osób z niepełnosprawnościami, w miarę wygodny dojazd, tanie i pełne wyżywienie, sale szkoleniowe i gimnastyczne...
--Cytat (magmar):
Dlaczego ośrodki? Nie ma innych hoteli?

--Koniec cytatu
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#83 2 likes

Dodam, że nie zamykamy się na Ośrodki. Dajcie nam kilka dni.
Jest opcja przewidująca zakwaterowanie w hotelu.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

#84 2 likes

Nie, w szkołach bywa tanio, takie Laski wszyscy np wychwalają, że tam po 3 dychy za nockę biorą...

Sami widzicie, że ośrodki robią problem WRocław, owińska, Laski, SObieszewo, a wy się upieracie.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

Wro jest spoko, jeśli zgodzili się by na te kilka dni wynająć internat.
Z lotniska nawet droga najgorsza nie jest do szkoły, co Monstricek czy Adelcia docenią jak się zgłosili w ogule.
No i pewnie we Wro za 3 dni wyszło by niedrogo.
Wada hoteli jest taka, że 3 dni siedzieć aby tylko siedzieć to też słabo jak na tyle osób, przynajmniej by mi się nudziło.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#87 2 likes

Zapomniałam Ci napisać, że kategorycznie odmówili wynajęcia sali gimnastycznej i klas, a nawet siłowni, więc...
--Cytat (balteam):
Wro jest spoko, jeśli zgodzili się by na te kilka dni wynająć internat.
Z lotniska nawet droga najgorsza nie jest do szkoły, co Monstricek czy Adelcia docenią jak się zgłosili w ogule.
No i pewnie we Wro za 3 dni wyszło by niedrogo.
Wada hoteli jest taka, że 3 dni siedzieć aby tylko siedzieć to też słabo jak na tyle osób, przynajmniej by mi się nudziło.

--Koniec cytatu

#88 2 likes

Ale było w ankiecie pytanie jak chcielibyśmy widzieć ten wyjazd. Jeśli będą jakieś dodatki typu warsztaty, to część czasu już będzie z głowy. Poza tym jeśli będą wolontariusze, to czemu by się nie wybrać na miasto, coś zwiedzić, zobaczyć...

#89 1 like

e, ale po co nam sala gimnastyczna? A spotykać to się można u siebie w pokojach czy coś.
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

Po co sala? A gdzie zmieścisz ponad 50 osób w ośrodku i co z nagłośnieniem?

#91 2 likes

Nagłośnienie to i dobrych paru z zainteresowanych ogarnie. Tylko właściwie po jakiego grzyba nam ta sala, nagłośnienie i cała owijka?

#92 1 like

Nie sądzę, by "paru zainteresowanym" chciało się pociągiem tachać głośniki i wzmacniacze. :)
Po co to? Jakieś general assembly zdecydowanie zrobić trzeba - powitanie, ogłoszenia parafialne, takie tam...
A kto wie, może jakiś koncercik? Tylu tu muzycznych... :)

#93 1 like

zależy, jak kto to widzi, wg mnie same pokoje, obowiązkowo ze spisem publicznym, kto gdzie jest + numerami chętnych, co by się znaleźć można dałaby radę. Jeżeli rozumiemy event ako zjazd ludzi z całej polski w jedno miejsce i moemnt, co by każdy z każdym mógł się spotkać i pogadać, damy radę. Jeżeli chcemy czegoś więcej, co moim zdaniem tylko odciągnęłoby od głównego celu tego eventu... można kombinować, ale po co?
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

#94 2 likes

Aha, to nagłośnienia nie będzie się chciało tachać, ale instrumenty już owszem?

#95 1 like

e, a możeby takie general whatever załatwiać jakimiś whatsappami, a niech się ludzie spotykają z kim chcą?

#96 1 like

Nie, spotkanie wspólne będzie.
A poza tym, nie będą tachać fortepianu i perkusji, jeno np. flet czy gitarę. Chyba jednak łatwiej to niż głośniki...

#97 1 like

spotkanie można na stpłówce zrbić

Można, ale koncertu już nie.

#99 2 likes

Dokładnie Mikołaju. Kwestia jest taka: chcemy się spotkać po koleżeńsku, pogadać, poznać się lepiej i może przy okazji czegoś nauczyć, podizelić się między sobą wiedzą, czy może robić wielką konferencję.

#100 1 like

i tu ponownie dochodzimy do tego, czym dla kogo jest event. Mozliwością spotkania czy... czymś więcej.