Wątki archiwalne

Elten Event 2019

Started by Julitka 922 posts last post 7 years ago Closed Page 37 of 47

#721 2 likes

proponował bym wysłać wiadomość z przypomnieniem do całej reszty, może jeszcze ktoś się zgłosi. Chociaż dziwię się, wszyscy zainteresowani widzą ten wątek.
po co mi sygnatura?

Już poprawione. :)
--Cytat (balteam):
hmm, jakiś błąd, czas na wpłacenie zaliczki jest do 24 czy tam 25 lipca, a na stronie elten network na fb jest info, że do soboty zgłoszenia, a zaliczka do niedzieli.

--Koniec cytatu
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

@zuzler ja, ja!
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

no własnie wątpię, że połowa nawet czyta ten wontek.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#725 2 likes

Przypomnienie już poleciało, jeszcze przed twoją propozycją.
--Cytat (papierek):
proponował bym wysłać wiadomość z przypomnieniem do całej reszty, może jeszcze ktoś się zgłosi. Chociaż dziwię się, wszyscy zainteresowani widzą ten wątek.

--Koniec cytatu
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Ja raczej odnoszę wrażenie, że sporo osób się rozmyśliło po prostu. W moim przypadku też ta decyzja się trochę opóźniła przez czynniki losowe.

no ta wiadomość dawno była, po prostu informowała o tym jak się zgłaszać, mówię o najnowszym linku, ale przypomnienia w ostatnim tygodniu nie było chyba żadnego.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#728 2 likes

Było, ale wysyłałem je tylko do osób, które wypełniły poprzednią ankietę, a jeszcze się nie zarejestrowały. Ty się już zarejestrowałeś.
#StandWithUkraine

aa ok, rozumiem.

Gdybym jechał to bymbył jak najbardziej za warsztatami z Macos, jak i imprezą z dobrą muzą i djem czyli tobą, no ale.
--Cytat (denis333):
A ja mam do was kochani zasadniczo pytanie z innej beczki. Czy ktoś był by zainteresowany jakimiś warsztatami na temat obsługi macbooków? Ewentualnie mógł bym też zahaczyć o coś, co najbardziej lubię robić po jedzeniu, czyli mixowanie muzyki. Potocznie djka. Jeśli będzie jakaś większa liczba zainteresowanych, zrobię obydwie rzeczy już na zlocie.

--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Więc skoro nie jedziesz, to...
--Cytat (łysy):
Gdybym jechał to bymbył jak najbardziej za warsztatami z Macos, jak i imprezą z dobrą muzą i djem czyli tobą, no ale.
--Cytat (denis333):
A ja mam do was kochani zasadniczo pytanie z innej beczki. Czy ktoś był by zainteresowany jakimiś warsztatami na temat obsługi macbooków? Ewentualnie mógł bym też zahaczyć o coś, co najbardziej lubię robić po jedzeniu, czyli mixowanie muzyki. Potocznie djka. Jeśli będzie jakaś większa liczba zainteresowanych, zrobię obydwie rzeczy już na zlocie.

--Koniec cytatu

--Koniec cytatu
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Dawidzie, zerknij może, ile z osób, które wypełniły poprzednią ankietę nie przeczytało wiadomości? Ludzie są na wakacjach, mogą Eltena nie ogarniać...
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

#733 2 likes

Sprawdzałem to. Większość jednak przeczytała.
#StandWithUkraine

Kurde. Akurat troszkę lipa, że ciebie nie będzie. AKurat @łysy jesteś jedną z osób, które chętnie bym poznał.

Daliście zbyt długi czas na zaliczki.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.

Teraz nawet gdybym chciał, to z hajsem krucho na tą chwilę, więc rozumiesz.
--Cytat (denis333):
Kurde. Akurat troszkę lipa, że ciebie nie będzie. AKurat @łysy jesteś jedną z osób, które chętnie bym poznał.

--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Aaa idź pan nie powiem gdzie. :D
Nie będzie dla kogo mixować :(

Tam od razu nie będzie dla kogo- nie tylko ja słucham takiej muzy.

W naszym środowisku razej jesteśmy ewenementami.

Nigdy nie patrzyłem w ten sposób przez nasz pryzmat, ale powiem ci że nawet tutaj znam conajmniej trzy osoby, które słuchają takiej muzy po za mną i tobą sorry- co najmniej cztery.
--Cytat (denis333):
W naszym środowisku razej jesteśmy ewenementami.

--Koniec cytatu