Wątki archiwalne

Elten Event 2019

Started by Julitka 922 posts last post 7 years ago Closed Page 36 of 47

Nie jesteście w stanie zagwarantować, że nikt nie będzie się zataczał, żygał i zostawiał butelek xD
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.

#702 1 like

Nigdzie nie jesteś niczego w stanie zagwarantować, nawet że ktośdrugiej osoby nie zabije tylko co z tego w sumie.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#703 2 likes

W hotelu też nie jesteśmy w stanie, a jednak hotel na takich zataczających się też przyjemnie patrzeć nie będzie. xd
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#704 1 like

A ja mam jedno techniczne pytanie. Zadawałem je już Dawidowi, ale odpowiedzi brak. Czy jeśli potrzebuję pomocy wolontariusza w dostaniu się z dworca do Lasek, to muszę już w ankiecie zaznaczyć numer pociągu, godzinę przyjazdu i tak dalej, czy mogę to zrobić już po ostatecznym ogłoszeniu, czy zlot się odbędzie? Chodzi o to, że nie chcę kupować biletów tylko po to, żeby za chwilę je zwracać.
Przyjaciel tworzy w nas nową przestrzeń, która prawdopodobnie nie zaistniałaby nigdy, gdybyśmy go nie spotkali. Tylko dzięki niemu rodzi się w nas nowy świat. – Anaïs Nin

A czy nie możesz wybrać pociągu, na który potem kupisz bilety? Łatwiej będzie zaakceptować nam ewentualne zmiany, których może w ogóle nie być, niż potem otrzymywać całkiem nową informację.
--Cytat (ambulocet):
A ja mam jedno techniczne pytanie. Zadawałem je już Dawidowi, ale odpowiedzi brak. Czy jeśli potrzebuję pomocy wolontariusza w dostaniu się z dworca do Lasek, to muszę już w ankiecie zaznaczyć numer pociągu, godzinę przyjazdu i tak dalej, czy mogę to zrobić już po ostatecznym ogłoszeniu, czy zlot się odbędzie? Chodzi o to, że nie chcę kupować biletów tylko po to, żeby za chwilę je zwracać.

--Koniec cytatu

Mogę tak zrobić.
Przyjaciel tworzy w nas nową przestrzeń, która prawdopodobnie nie zaistniałaby nigdy, gdybyśmy go nie spotkali. Tylko dzięki niemu rodzi się w nas nowy świat. – Anaïs Nin

Super!
--Cytat (ambulocet):
Mogę tak zrobić.

--Koniec cytatu

Hehehe. No to jak spuszczą psy, czeka nas nocleg na łonie natury:). Jestem za.

#709 2 likes

Weźcie namioty i śpiwory. Nocleg w tamtym lesie... Mmmm...
--Cytat (dariusz.1991):
Hehehe. No to jak spuszczą psy, czeka nas nocleg na łonie natury:). Jestem za.

--Koniec cytatu

Ja tam mogę spać na śpiworze na trawie :). W sierpniu będzie stosunkowo ciepło w nocy.

#711 1 like

fajnie bybyło jakbyś Pajperze wysłał ostatnie przypomnienie do ludzi, jak dzisiaj byś to zrobił to do 20 lipca jest czas, bo przelew też musi dojść.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

A ja mam do was kochani zasadniczo pytanie z innej beczki. Czy ktoś był by zainteresowany jakimiś warsztatami na temat obsługi macbooków? Ewentualnie mógł bym też zahaczyć o coś, co najbardziej lubię robić po jedzeniu, czyli mixowanie muzyki. Potocznie djka. Jeśli będzie jakaś większa liczba zainteresowanych, zrobię obydwie rzeczy już na zlocie.

#713 1 like

Może jak będą ludzie na zlot już zgłoseni to grupę sięjakąś stworzy czy wontek o warsztatach? Wtedy też zadeklaruje się ten kto może coś przynieść i chce ze sprzętów typu głośniki, słuchawki kostne i takie tam.

#714 2 likes

A ja mam inne pytanie: jako że nie mam na chwilę obecną pojęcia czy będę chciała wrócić po zlocie do domu czy dalej pójść w Polskę, to chciałabym się dowiedzieć czy ktoś z tu obecnych wraca osiemnastego po południu trasą na Poznań.

No tak w sumie to ja.

#716 2 likes

A, no tak, w sumie to Ty... Ktoś jeszcze?

hmm, jakiś błąd, czas na wpłacenie zaliczki jest do 24 czy tam 25 lipca, a na stronie elten network na fb jest info, że do soboty zgłoszenia, a zaliczka do niedzieli.

#718 2 likes

ile osób się zgłosiło?
po co mi sygnatura?

#719 2 likes

15.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Hmm. A przypomni mi ktoś jakieś eleganckie dane do wpłaty?