proponował bym wysłać wiadomość z przypomnieniem do całej reszty, może jeszcze ktoś się zgłosi. Chociaż dziwię się, wszyscy zainteresowani widzą ten wątek.
Już poprawione. :) --Cytat (balteam): hmm, jakiś błąd, czas na wpłacenie zaliczki jest do 24 czy tam 25 lipca, a na stronie elten network na fb jest info, że do soboty zgłoszenia, a zaliczka do niedzieli.
Przypomnienie już poleciało, jeszcze przed twoją propozycją. --Cytat (papierek): proponował bym wysłać wiadomość z przypomnieniem do całej reszty, może jeszcze ktoś się zgłosi. Chociaż dziwię się, wszyscy zainteresowani widzą ten wątek.
--Koniec cytatu
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
no ta wiadomość dawno była, po prostu informowała o tym jak się zgłaszać, mówię o najnowszym linku, ale przypomnienia w ostatnim tygodniu nie było chyba żadnego.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Gdybym jechał to bymbył jak najbardziej za warsztatami z Macos, jak i imprezą z dobrą muzą i djem czyli tobą, no ale. --Cytat (denis333): A ja mam do was kochani zasadniczo pytanie z innej beczki. Czy ktoś był by zainteresowany jakimiś warsztatami na temat obsługi macbooków? Ewentualnie mógł bym też zahaczyć o coś, co najbardziej lubię robić po jedzeniu, czyli mixowanie muzyki. Potocznie djka. Jeśli będzie jakaś większa liczba zainteresowanych, zrobię obydwie rzeczy już na zlocie.
--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Więc skoro nie jedziesz, to... --Cytat (łysy): Gdybym jechał to bymbył jak najbardziej za warsztatami z Macos, jak i imprezą z dobrą muzą i djem czyli tobą, no ale. --Cytat (denis333): A ja mam do was kochani zasadniczo pytanie z innej beczki. Czy ktoś był by zainteresowany jakimiś warsztatami na temat obsługi macbooków? Ewentualnie mógł bym też zahaczyć o coś, co najbardziej lubię robić po jedzeniu, czyli mixowanie muzyki. Potocznie djka. Jeśli będzie jakaś większa liczba zainteresowanych, zrobię obydwie rzeczy już na zlocie.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
Teraz nawet gdybym chciał, to z hajsem krucho na tą chwilę, więc rozumiesz. --Cytat (denis333): Kurde. Akurat troszkę lipa, że ciebie nie będzie. AKurat @łysy jesteś jedną z osób, które chętnie bym poznał.
--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Nigdy nie patrzyłem w ten sposób przez nasz pryzmat, ale powiem ci że nawet tutaj znam conajmniej trzy osoby, które słuchają takiej muzy po za mną i tobą sorry- co najmniej cztery. --Cytat (denis333): W naszym środowisku razej jesteśmy ewenementami.
--Koniec cytatu