Wątki archiwalne

Elten Event 2019

Started by Julitka 922 posts last post 7 years ago Closed Page 15 of 47

#281 2 likes

Zuzer, nie pisałem tylko do Ciebie, ogólnie tutaj jest pieprzenie i biadolenie.
Czy naprawdę ci co się chcecie spotkać potrzebujecie zgody administracji/moderacji? jak dzieci zgody mamusi?
Nie ma konkretów, nie ma terminów, zgłaszam chęć podjęcia się zorganizowania, zbieram chętnych, jakieś przedpłaty i gotowe, a tak to chciałbym, ale się boję, a najlepiej to zrzucić na moderację czy administrację i wylać na Nich wiadro pomyj
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

#282 1 like

Aaa, tu to niestety się zgodzę.

jezeli naprzyklad ja powiem ze to zorganizje, i ewidentnie niedaje rade, to kazdy z tych co chcieliby jechac ma prawo byc niezadowolony i mnie obrzucac z kazdej strtorny, bo cos objecalam i niespelnilam.

#284 2 likes

Dobre, dzieci, gdzie wam najwygodniej ten zlot zrobić?

to najlepiej wie przecies grupa ludzi, ktora to ma zorganizowac.
a ja sie do takowej niezaliczam.
ja tu jestem poto, zeby sie dowiedziec, kiedy to bedzie, gdzie, za ile, do kiedy mam kase wplacic, i juz potem myslecotj wplacie, i nastepniue o organizacji mojego wyjazdu dopolski.

#286 2 likes

Pytam sę, gdzie chcecie to zorganizować!

#287 2 likes

Bo nikt się ni ruszy sam, to chyba sam się wreszcie ruszę.

gdzie w sensie miasto? ciesc polski? albo co dokladniej mas na mysli slowem gdzie?

#289 1 like

Jak to idzie w taką nieoficjalną stronę, to po prostu dużo prościej wychodzi na to, że jest to zorganizować. Wawa czy Wrocław byłyby idealne, dla mnie oczywiście;P
Jak jedna osoba serio sięzadeklaruje, że robi zlot, jest organizatorem, to po prostu wybieramy ten hotel i miejsce, a każdy kto chce jechać sobie na własną rękę kupuje miejsce, chętni mogą się zgrupować w pokoje jakieś by taniej było.
Ja teraz nie mam czasu aby dzwonić itd, więc chętnie podepnę się pod chętnego, samozwańczego wodza;P
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#290 2 likes

Dobra. Czyli że niby 15-18 czy 24 do któregoś tam sierpnia?

ja umiem sie do warszawy dostac okolo 19 wieczorem. i naprzyklad do katowic okolo 16 tej, albo i do krakowa tes sie umiem dostac.
ale z tamtych stacji do miajsca zlotu bede potrzebowac pomoc.
natomiast z zagranicy jestem w mniejszoscy, wiec jezeli uznacie za miejscie zlotu cos innego, poza moja trasa, to potem bedziemy to rozwiaziwali.

ja narazie mam wolny caly sierpien.

w krakowie umiem byc o 17 tej, to tak kuprzykladu.

a ja hciał bym zauważyć że to jest taki drugi wątek z kturego nic nie wynika

15 18 sierpnia czy tam 17
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#296 2 likes

Poszukam w tkim razie jutro jakiegoś miejsca, chociaz w Warszawie to pewnie się nic nie znajdzie. Zresztą wtedy to tylko osoby, któe cokolwiek sam eogarniają jeśli chodzi o poruszanie się gdziekolwiek, bo wolontariuszy pewnie żadnych ni znajdę.

16 18 sierpien. to piatek niedziela.

#298 1 like

E, z tym to nie ma co przesadzać, wolontariusze wolontariuszami, ale osoby ogarniające Wawę jako tako mogłyby większym transportom pomódz. Jakby się miasta typu Poznań, Wrocław i podobne umówiły, że jedziemy jednym pociągiem, dałoby radę. Ewentualnie jak nas będzie kilku, można na spółkę załatwiać Ubera/taksówkę. Jakby ktoś jechał z dneo miasta sam, może ktoś dałby go radę znaleźć i wtedy jakoś byśmy to ogarnęli.

Co do miast, ja jestem za czymkolwiek w miare dużym, w miare po środku kraju i z w miare dobrymi połączeniami gdziekolwiek. Warszawa, Wrocław i Poznań to są 3 chyba najlepsze opcje. Im mniej turystyczne miasto tym, generalnie, lepiej z miejscami w sezonie.
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

#299 2 likes

No dobra, to będziem kombinować.

wau juz teraz sie ciesze.