dziwne jazdy z facebookiem
Back to Sieci społecznościowe#221 Puszkin
Nie, chyba czas zrezygnować z facebooka w mirandzie. Jest messenger.com, na którym się da pisać.
-- (lukasz1993258):
czyli to wkońcu działa? czy jak, puszkinie, czy robiłeś dokładnie tak, jak radził denis?
--
#222 mucha
albo aplikacja na komputer też spoko
#223 Puszkin
Aplikacja na komputer mnie się trochę mniej podoba.
-- (mucha):
albo aplikacja na komputer też spoko
--
#224 lukasz1993258
no cuż, wtakim razie jak narazie pozostaje przy messengerze na komputer.
#225 mucha
ja już nie będę nawet się pakować, w ten wynalazek zwany mirandą, nie będzie to nigdy działać tak dobrze jak 4 lata temu, szkoda czasu
#226 lukasz1993258
no szkoda, no ale cuż, że tak powiem, to nic nie trfa wiecznie.
#227 denis333
A u mnie śmiga bez większych problemów.
#228 daszekmdn
Tyle problemów z tą Mirandą a wy się jej tak kurczowo trzymacie. Pytanie, po co?
#229 misiek
Lepiej nie pytaj, to kolejny stan umysłu jak klingo.
-- (daszekmdn):
Tyle problemów z tą Mirandą a wy się jej tak kurczowo trzymacie. Pytanie, po co?
--
#230 denis333
@daszek bo mam jedno okno z listą kontaktów? Bo po wciśnięciu entera pojawia mi się okienko rozmowy bez wodotrysków? Sam przecież lubisz minimalizm. Dlatego teraz nie rozumiem twojego głupiego pytania :P
Owszem. Gdy nie będzie mirandy, będę korzystał z messengera bez narzekania. Bo owszem.da się, z tym, że nie jest to tak wygodne jak miranda.
A i ja jakoś nie mam z nią problemów, po zastosowaniu tego, co pisałem w postach 207 i 208
#231 violinist Archived
czyli o kant rozbić to pffff
#232 daszekmdn
Lubię wygodę, a w ciągłych blokadach konta i walce z wiatrakami żadnej wygody nie widzę, stąd pytanie. Sam od dawna korzystam z wiadomości na stronie FB, bo nie używam aż tak często by mieć powiadomienia, a i nie chcę bawić się z blokadami kont. Mirandy używam tylko do GG.
#233 denis333
U mnie blokady konta nie mają miejsca. Też przez jakiś czas używałem aplikacji messenger desktop, ale gdy odkryłem sposób na brak blokady konta wróciłem do mirandy, i z czystym sercem polecam ją każdemu, komu na początek chce się troszkę pokonfigurować. Jeśli będzie taka potrzeba, to służę pomocą.
#234 daszekmdn
Ja nie korzystam z appki a ze strony.
#235 denis333
Tym gorzej moim zdaniem, bo nie dostajesz powiadomień na bieżąco. Ale co kto woli.
#236 lukasz1993258
denisie, jeśli będzisz miał wolną chfilke, to jeśli mogę cie prosić, to wyśli mi w prywatnej wiadomości krok po kroku dokładnie jak nalerzy skonfigurować te mirke, to sobie potestóje.
zrobił bym to sam, ale nie chce niczego spartaczyć, zgury dzięki i pozdrawiam.
#237 lukasz1993258
wsęsie jak ty to robisz, pozdrawiam.
#238 denis333
Może niedługo nagram prrezentację na blogu.
#239 lukasz1993258
spoczko
#240 violinist Archived
to i ja chętnie skorzystam