dziwne jazdy z facebookiem
Back to Sieci społecznościowe#241 lukasz1993258
Więc tak, zainstalowałem wersje rozwojową, typowa instalacja, nie rozszerzona, utworzyłem profil, następnie wybrałem wtyczke facebook, zalogowałem, i teraz zobaczymy, czy zablokują, czy nie.
mam nadzieje, że wszystko denisie zrobiłem tak jak ty pisałeś, pozdrawiam.
#242 lukasz1993258
jedna uwaga, czemu czasem sie to Samoczynnie rozłącza?, czy jest możliwość ustawienia tego tak, aby samo czynnie wznawiało połączenie?
#243 misiek
Rozłancza grabiami :XD
#244 denis333
@242 Tak. Zainstaluj wtyczkę status manager, i tam to poustawiaj. Mam nadzieję, że wtyczki typu scriver czy clistblind posiadasz?
#245 lukasz1993258
To ja tak tylko zainstalowałem, zrobiłem profil, wybrałem wtyczke facebooka, żadnej wtyczki do zainstalowania nie widziałem nigdzie.
no chyba, że tutaj mowa jest o komponentach.
tak czy owak, do dziś miranda śmiga, że asz miło.
ani razu jeszcze nawet nie musiałem hasła zmieniać.
#246 denis333
Menu główne /pobierz komponenty i tam zahaczasz czego chcesz.
#247 lukasz1993258
Więc pobrałem sobie te wtyczki, czyli clist_blind, oraz status manager, skonfigurowałem sobie tam ustawienia odnośnie połończenia, no i jak narazie to wszystko śmiga.
#248 denis333
No to elegancko. Jk byś czegoś niewiedział, to pytaj.
#249 lukasz1993258
nie ma problemu, i dzięki.
#250 lukasz1993258
Mam pytanko, jak trzeba przywrucić okno wiadomości, aby jak ktoś napisze to aby się otwierało, bo jak narazie, to mam tylko powiadomienie w zasowniku systemowym.
#251 denis333
Po 1. Zainstaluj wtyczkę scriver.dll, po 2. w opcje/okno rozmowy/nie pamiętam teraz dokłądnie która zakładka będzie coś takiego jakautomatycznie pokaż okno gdy: i tutaj pozahaczaj wszystkie statusy. statusy. Gdybyś sobie nie porazil, mogę pomóc zdalnie.
#252 lukasz1993258
mam pytanie, bo wszystko śmiga, ale czy sie da wyłończyć aby nie muwiło obiekt zagnieszczone?, bo to troszke irytuje.
#253 lukasz1993258
problem nie aktualny, rozwiązany.
#254 mucha
siemak jak wam działa messengier bo mi chyba nie działa. Komputer nie reaguje na żadne komendy
#255 balteam
Apka windowsowa działa.
#256 mucha
to u mnie coś jest nie tak objawy są takie, że mówi napisz wiadomosć którą chcesz wysłać i nic nie reaguje o prócz tabem nie mogę linkami przejść po kontaktac ani nic
#257 lukasz1993258
umnie działa tylko tabulator, strzałki nie działają
#258 mucha
to tak jak u mnie właśnie
\
#259 lukasz1993258
Pozostaje czekać, za pewne zostanie to naprawione.
#260 lukasz1993258
ładnie sie coś porobiło, bo jak były powiadomienia systemowe o wiadomości kturą ktoś napisał na messengerze, to była odczytywana jej treść.
a teraz jest tylko tak:
Nowe powiadomienie od Messenger, Messenger, użytkownik xxx wysłałCi wiadomość. okno