EltenLink

kontakty fizyczne.

Back to Inne

#101 teletubis

mi właśnie o to chodziło Balteam. Mnie też to denerwuje jak facet niewidomy stoi i mnie próbuje zmacać, a widzi mnie pierwszy raz w życiu bo i tacy sie zdarzają.

noc taka ciemna, więc ja przyjemna
2019-09-29 01:47

#102 Zuzler

No wreszcie jakiś mężczyzna wypowiedział się normalnie.

2019-09-29 01:52

#103 sanklip

Ehhh.
Autorka napisała,
że nie ma namyśli aktów płciowych itd.

W tańcu,
no wiadomo,
kontakt fizyczny jest normalną rzeczą.
Objęcie partnera itp.
np. przy tańczeniu tanga.

Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".
2019-09-29 02:12

#104 DJGraco

Łysy, chyba źle mnie zrozumiałeś. Ja nie widzę niczego fajnego z oglądaniu czyiśch piersi, czy pośladków, w ogóle nie lubię ludzi macać, jak już to za reke bliższe osoby, ale o tym pisałem wcześniej. Dla mnie liczy się to, aki kto jest, a nie, że oooo, ona ma fajne piersi, to jest fajna.

--Cytat (łysy):
Serio? To aż boję się pomyśleć co cię podnieca. Może warto się udać do lekarza, lub psychologa?
--Cytat (DJGraco):
Ja nie widzę niczego podniecającego z oglądaniu czyiś piersi, czy pośladków.

--Koniec cytatu

--Koniec cytatu

2019-09-29 10:45

#105 Lowca_Androidow

Jak widzę nadal nie dostrzegacie różnicy w macaniu o dotykaniu, dotykaniu w celu "ruzcenia okiem", jest ogromna różnica.
Dodam jeszcze, teletubis, a czy ja napisałem cokolwiek o dotykaniu m kobiety między nogami, dotykaniu jej piersi czy krocza? To byłoby już macanie i przekroczenie granicy.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2019-09-29 10:51

#106 balteam

No to ty Łowca chyba nie dostrzegasz, jeśli znasz osobę, pozwala ci na to w tańcu np. to spoko, rub co chcesz, ale jak stoisz obok po prostu koleżanki i ją zaczynasz dotykać, no to raczej nie sądzę żeby większość była zadowolona. Jeśli nie dostaniesz w twarz to dlatego, że nie widzisz;D

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2019-09-29 12:02

#107 Lowca_Androidow

Przeprasam, a jaka jest różnica w dotykaniu podczas tańca?, tańczymy wolnego i wócas mogę sobie dotknąć pośladki? Wówczas jest to dozwolone?
Posłuchaj sieibe co mówisz.
Przecież oczywiste jest, że na przystanku tramwajowym nie podejdę do koleżanki i nie zacznę Jej dotykać ot tak, ehh,

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2019-09-29 12:22

#108 denis333

Dokładnie. Łowca tu ma całkowitą rację. Trzeba rozróżnić natrętne macanie od jednorazowego dyskretnego obejrzenia walorów płci przeciwnej. A tutaj jest różnica i to znacząca. A uwierzcie mi, że można tak oglądać kobietę, że ta często nawet nie wie, iż została dotknięta ;)
Trzeba mieć umiar jak we wszystkim i tyle w temacie.

2019-09-29 12:29

#109 cinkciarzpl

Bo to są mam wrażenie troche nasze, ślepackie problemy. Laski widzące nieraz mają problem jak chłopak na imprezie się dziwnie na nie gapi, potrafią się czuć zagrożone a my tu o totalnym przekraczaniu granic, dotykaniu człowieka w brewjego woli. Jasne, że jak dziewczyna pozwala, to spoko. Ale najpierw do tego trzeba zbudować zaufanie jakieś a nie z miejsca. Jak się zaufanie stworzy to zresztą i tak sporo dziewczyn pozwoli na znacznie więcej niż by tu się przyznały :P

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2019-09-29 12:48

#110 denis333

Jasna sprawa. To nie jes tak że się podbija do jakiejś dziewczyny i od razu pierwsze co obmacuje tu i uwdzie, ale gdzieś przy okazji jakiejś rozmowy złapać za rękę, zobaczyć dyskretnie jak kobieta wygląda można. Inna sprawa, że niektórzy nie mają wyrobionej w sobie granicy dobrego smaku i w drugą stronę też są skrajności niestety.

2019-09-29 13:18

#111 teletubis

dokładnie o to chodzi żeby nie było skrajności. Znam takich co potrafią na dzien dobry stać i łapać dziewczyne gdzie sie da nie pytająć czy ona ma na to wogóle ochote. Dlatego my też powinnyśmy reagować i nie patrzeć że biedny niewidomy. śą pewne granice.

noc taka ciemna, więc ja przyjemna
2019-09-29 14:06

#112 tomecki

Temat jest raczej delikatny, bo ludzie mają rózne standardy w tej dziedzinie. To, co jedni uznają za normę, dla innych będzie zdecydowanym przekroczeniem granicy i trudno tu o jakieś logiczne uzasadnienie jakiegokolwiek stanowiska. Tak już jest i chyba tyle.

2019-09-29 15:36

#113 misiek

Masz rację- co raz mniej rozumiem tą dyskusję tutaj. I żeby była jasność- nie obmacuję pierwszej lepszej panny spotkanej na ulicy, czy pani w sklepie z ciuchami. Nie wiem kto tak robi, ale faktycznie za takie zachowanie należy się liść. Na codzień z takimi zachowaniami się nie spotykam, chyba że na imprezie jakiś wypity dziadek, ale takiego się generalnie olewa i idzie się dalej. Natomiast jeśli znamy osobę i mamy z nią kontakt, lub chcemy bardziej się zintegrować w tańcu, na spacerze, na rantce etc to delikatny dotyk tu i tam jest jak najbardziej wskazany. I to że komuś się podobają kobiece nogi czy piersi to całkowicie normalna sprawa. I nie popadajmy tu w jakieś grube skrajności, bo takie zachowania raczej nie są spotykane na codzień i nie o to tu chodzi.
--Cytat (DJGraco):
Łysy, chyba źle mnie zrozumiałeś. Ja nie widzę niczego fajnego z oglądaniu czyiśch piersi, czy pośladków, w ogóle nie lubię ludzi macać, jak już to za reke bliższe osoby, ale o tym pisałem wcześniej. Dla mnie liczy się to, aki kto jest, a nie, że oooo, ona ma fajne piersi, to jest fajna.

--Cytat (łysy):
Serio? To aż boję się pomyśleć co cię podnieca. Może warto się udać do lekarza, lub psychologa?
--Cytat (DJGraco):
Ja nie widzę niczego podniecającego z oglądaniu czyiś piersi, czy pośladków.

--Koniec cytatu

--Koniec cytatu

--Koniec cytatu

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2019-09-29 16:56

#114 biedrona333

ja też nie :)

2019-09-29 16:57

#115 zywek

Ehh i o czym wy tu, przepraszam bardzo, mówicie?

2019-09-29 18:16

#116 mucha

ale co innego jest ktoś z kim jesteś ja z doświadczenia wiem że nawet przyjaciułka nie życzy sobie obmacywania no więc o czym tu mowa

2019-09-30 20:49

#117 Lowca_Androidow

--Cytat (mucha):
ale co innego jest ktoś z kim jesteś ja z doświadczenia wiem że nawet przyjaciułka nie życzy sobie obmacywania no więc o czym tu mowa

--Koniec cytatu
Brak słów...

2019-09-30 22:17

#118 Zuzler

Dlaczego brak słów?

2019-09-30 22:17

#119 mucha

ja tam nie wiem jakie ty koleżanki znasz ale ja jeszcze nie spotkałem osoby żeby pozwoliła się obmacywać

2019-09-30 22:27

#120 Lowca_Androidow

Poczytajcie dokładnie o czym pisałem, a dopiero potem piszcie o obmacywaniu

2019-09-30 23:33