EltenLink

kontakty fizyczne.

Back to Inne

#81 DJGraco

Dla mnie to normalne części ciała.

2019-09-28 23:04

#82 teletubis

no tylko zależy czy osoba macana ma na to ochote. Bonie zapominaj że zawsze może cie oskarzyć o molestowanie tym bardziej w dzisiejszychczasach kiedy dużo sie mowi o molestowaniu.

noc taka ciemna, więc ja przyjemna
2019-09-28 23:07

#83 cinkciarzpl

No i weź tu bądź w takiej sytuacji, że jesteś kobietą i co chwila spotkany facet cię maca,przekraczając twoje granice. Czółbym się raczej nie tego. Na takie rzeczy zawsze przyjdzie czas, a skoro już gadacie, spotykacie się, to znaczy że coś jest. Teraz tylko trzeba określić, co. I nie ważne kiedy to będzie ona musi tego chcieć. może za5 min, może za 5 miesięcy.

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2019-09-28 23:12

#84 teletubis

mi chodzi wtedy kiedy kobieta tego nie chce. Kiedy ma na to ochote to spoko . A kiedy nie ma ochoty to już jest molestowanie. Ja rozmawiałam z dziewczynami widzącymi, którym takie zachowania sie nie podobają i zrażają.

2019-09-28 23:16

#85 cinkciarzpl

No dokładnie o tym mówię.

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2019-09-28 23:17

#86 teletubis

wiesz nie chodzi o podniecanie chodzi o kulture i estetyke. Może jak to ci powie kiedyś ktoś prosto w tważ to bendziesz inaczej patrzył. albo jak cie jakaś kobieta oskarzy o molestowanie. No ale cóż chcemy żeby ludzie nas traktowali normalnie, a jak przyjdzie co do czego to zachowujemy sie nie ddokonca normalnie mowie tu o osobach ktore macają. Potem Jest taki stereotyp że niewidomy to upośledzony.

2019-09-29 00:21

#87 Zuzler

Oooo, mądre słowa!

2019-09-29 00:22

#88 misiek

Właśnie chodzi o podniecanie. Wyraźnie napisał, że go nie podniecają piersi i pośladki.
--Cytat (teletubis):
wiesz nie chodzi o podniecanie chodzi o kulture i estetyke. Może jak to ci powie kiedyś ktoś prosto w tważ to bendziesz inaczej patrzył. albo jak cie jakaś kobieta oskarzy o molestowanie. No ale cóż chcemy żeby ludzie nas traktowali normalnie, a jak przyjdzie co do czego to zachowujemy sie nie ddokonca normalnie mowie tu o osobach ktore macają. Potem Jest taki stereotyp że niewidomy to upośledzony.

--Koniec cytatu

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2019-09-29 00:24

#89 teletubis

lepiej być cnotką niż pierwszą lepszą do macania.

2019-09-29 00:28

#90 misiek

--Cytat (Łowca_Androidów):
Ale to o czym piszecie to nie tylko dotyczy niewidomych, takie zachowania, natrętne wiadomości, szybkie numerki i poczucie boskości oraz samouwielbienia u facetów jest również spotykane i to często u widzących.
Co do macania, jak to tutaj zostało określone, sam niejednokrotnie wykorzystywałem sytuację i sobie "obejrzałem" bioderka, pośladki, to normalne, nie ma w tym nic złego, widzący po prostu popatrzy i tak robią, obluka dziewczynę całą, nie tylko twarz, ale właśnie i biodra, tyłeczek i nogi, a niewidomy dlaczego ma się ograniczać jedynie do twarzy?
Nie mówię tu o macaniu w dosłownym tego słowa znaczeniu, ale o delikatnym "obejrzeniu", jest znacząca różnica i miłoby by ło gdyby dziewczyny, potrafiły dostrzec tą różnicę.

--Koniec cytatu - No pewnie, że tak. Jak kobitka ci się podoba to normalna sprawa, a od macania do molestowania daleka droga.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2019-09-29 00:29

#91 Zuzler

Czy to nie jest nic złego, to juz kwestia indywidualna. Szkoda, że uważacie własne poglądy za prawdę obiektywną.

2019-09-29 00:31

#92 Zuzler

Ale czemu ktoś ma mnie obmacać i mieć podnietę, że sobie pomerał dziewczynę po dupci?

2019-09-29 00:41

#93 misiek

A czemu nie? To jak sprawy zajdą dalej to już tylko od was zależy.
--Cytat (Zuzler):
Ale czemu ktoś ma mnie obmacać i mieć podnietę, że sobie pomerał dziewczynę po dupci?

--Koniec cytatu

2019-09-29 00:44

#94 teletubis

nie chodzi o gwałt. ta dyskusia jak widze nie ma sensu.

2019-09-29 00:44

#95 teletubis

a naszczeńście mam widzącego faceta

2019-09-29 00:46

#96 misiek

Czasem sam się zastanawiam gdzie ja jestem. Kobiety raczej lubią być adorowane i potrzebują tej blizkości i ciepła od faceta i z reguły oddają to samo, no ale najwidoczniej nie tutaj.
--Cytat (teletubis):
nie chodzi o gwałt. ta dyskusia jak widze nie ma sensu.

--Koniec cytatu

2019-09-29 00:46

#97 balteam

Trochę chyba myślimy o innych rzeczach.
W tańcu normalne, że bliskość jest inna, ale jak sobie stoję obok i ktoś mnie prubuje prawie całować, no to słabo. Chociaż mnie to nie, bo to jak pisałem, raczej faceci robią w stosunku do kobiet.
No i nigdy nie będę uważał tego za normalne. Oglądanie czego się da wzrokiem to jedno i nie jest to jakoś dziwne, ale macanie już tak.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2019-09-29 01:21

#98 teletubis

dokładnie w tańcu to co innego

2019-09-29 01:23

#99 misiek

No sorry, ale też nie podchodzę do pierwszej lepszej kobiety na ulicy i nie obmacuję. I nawet nigdy z takim zachowaniem się nie spotkałem.
--Cytat (balteam):
Trochę chyba myślimy o innych rzeczach.
W tańcu normalne, że bliskość jest inna, ale jak sobie stoję obok i ktoś mnie prubuje prawie całować, no to słabo. Chociaż mnie to nie, bo to jak pisałem, raczej faceci robią w stosunku do kobiet.
No i nigdy nie będę uważał tego za normalne. Oglądanie czego się da wzrokiem to jedno i nie jest to jakoś dziwne, ale macanie już tak.

--Koniec cytatu

2019-09-29 01:30

#100 balteam

noo, brawo, a właśnie się ja spotkałem, moja koleżanka widząca dokładniej, chya nawet tutaj pisałem, że w sklepie w empiku na kasie była, niewidomy ją poprosił żeby mu coś poszukała i jakoś tak dziwnie zaczął się zbliżać i niby przypadkiem po piersiach ją dotknąć prubował.
no i cała reszta moja do macania tyczyła się osób z którymi gadasz jak z normalną koleżanką a macasz jak swoje.
Jeśli sobie masz koleżankę, któa to lubi i sę zgadza, spoko, ale normalne nie jest podchodzenie do każdej koleżanki jak do takiej, która pozwoli na wejściu ci podotykać wszystko praktycznie.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2019-09-29 01:33