Dostępny Emulator Androida na Windowsie?
Back to Systemy (Windows)#1 daszekmdn
Jest coś od Microsoftu, ale ponoć nie rozwijane i nie wszystko n tym działa. Znacie coś, na czym pójdzie Shazam? Nie chce mi się brać telefonu do łapy i przepinać kabli tylko po to by sobie rozpoznać jakiś track a na kompie tego sporo i by się przydało tylko trzeba mi do tego wygody.
#2 misiek
W sumie to nie rozumiem dlaczego nie ma Shazam na Windowsa.
#3 zywek
Tak o żeby się integrował z systemem to nie znam, ja używałem któegoś BLuexa czy czegoś takiego, ale kreator średnio dostępny no i trzeba talkbacka z okiem albo ocrem ogarnąć. Nie jestem teraz pewien, czy t jakiś AdBlue, czy BlueSkyX, czy BlueX, ... Aa, BlueStackX
#4 DJGraco
Windows 11 przecież posiada możliwość emulacji Androida, ale przyznam, nigdy tego nie testowałem.
#5 djdenismusic
Już nie posiada. microsoft wycofał to jakiś czas temu. Poza tym oficjalnie w polsce to nie działało. Trzba było kombinować, z tego co pamiętam. Ale mogę się mylić.
#6 daszekmdn
Ale mam Windowsa 10.
#7 Paulinux
Działało i dalej teoretycznie działa, ale nakombinować się trzeba, to prawda
#8 cinkciarzpl
Jest jakaś taka wtyczka do chrome dodająca skrót klawiszowy. No tyle że działa przeglądarkowo.
#9 daszekmdn
Poradziłem sobie inaczej i mam alternatywę Shazama na kompie
#10 misiek
Czyli co takiego?
#11 daszekmdn
Shara music recognizer
#12 Adasadula
Kiedyś były do tego super telegramowe bociszcza, ale więkrzość pozdychała
#13 DJGraco
A czy ten shazam na Windowsa ma dostęp do konta shazam?
#14 daszekmdn
Ne
#15 krzywy
To ja polecam to:
https://www.memuplay.com
Przy logowaniu do google ocr starczy użyć, i śmiga wszystko, potem talkbacka czy tam csr można włączyć, lub w przypadku csr zainstalować