Jest coś od Microsoftu, ale ponoć nie rozwijane i nie wszystko n tym działa. Znacie coś, na czym pójdzie Shazam? Nie chce mi się brać telefonu do łapy i przepinać kabli tylko po to by sobie rozpoznać jakiś track a na kompie tego sporo i by się przydało tylko trzeba mi do tego wygody.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Tak o żeby się integrował z systemem to nie znam, ja używałem któegoś BLuexa czy czegoś takiego, ale kreator średnio dostępny no i trzeba talkbacka z okiem albo ocrem ogarnąć. Nie jestem teraz pewien, czy t jakiś AdBlue, czy BlueSkyX, czy BlueX, ... Aa, BlueStackX
Już nie posiada. microsoft wycofał to jakiś czas temu. Poza tym oficjalnie w polsce to nie działało. Trzba było kombinować, z tego co pamiętam. Ale mogę się mylić.
Jest jakaś taka wtyczka do chrome dodająca skrót klawiszowy. No tyle że działa przeglądarkowo.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
To ja polecam to: https://www.memuplay.com Przy logowaniu do google ocr starczy użyć, i śmiga wszystko, potem talkbacka czy tam csr można włączyć, lub w przypadku csr zainstalować