Integracja Eltenowiczów

Księga zażaleń

Started by Zuzler 1833 posts last post 1 hour ago Page 85 of 92

Czemu kret?

Bo ja mówię na siebie Kret albo Krecik tak dla żartu.
Give me a sign.

Aa, rozumiem. :)

Nie zamierzam. :)
-- (Zuzler):
A może jemu się kończy. Zabierzesz mu to?
--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Mam dosyć tej niesprawnej nogi. Ćwiczenia, masaże nie pomagają. muszę zacząć od zabiegów fizykalnych, a dopiero potem cała reszta. Dobrze, że ta rehabiitacja już niedługo, bo można się załamać. Będziemy pomalutku chodzić, nie muszę się stresować, ale chodzi o sam fakt.
Große Operndiva?

Jak u Ciebie w tym układzie wygląda samodzielne poruszanie?

Hmm a masz to dobrze zdiagnozowane?

-- (skrzypenka):
Mam dosyć tej niesprawnej nogi. Ćwiczenia, masaże nie pomagają. muszę zacząć od zabiegów fizykalnych, a dopiero potem cała reszta. Dobrze, że ta rehabiitacja już niedługo, bo można się załamać. Będziemy pomalutku chodzić, nie muszę się stresować, ale chodzi o sam fakt.

--

Jeszcze nie, czeka mnie rezonans lędźwi, bo elektromiografia i rezonans głowy wyszły dobre. Dalej się diagnozuję. Jeszcze jakieś jedno badanie chyba mnie będzie czekało. Poruszam się sama, ale jest mi gorzej. Jeśli się da, to pomagają mi najbliżsi, a jak do pracy, to radzę sobie sama, bo tam mam nawet łatwo, bo są takie krawężniki i inne, które mi pomagają. Najgorzej jest, jak muszę iść tam, gdzie nie ma nic po mojej lewej, albo prawej stronie. Wtedy pomagają mi przechodnie, bo chyba widzą, że trzeba mi pomóc.
Czasem idę z partnerem tak, że on ma laskę, aja nie. Czasem idę z dwoma osobami jednocześnie.
Große Operndiva?

To nie jest tak, że nie pójdę sama, bo pójdę, ale 2 razy wolniej, no i jest mi tródno, bo nie mam stabilizacji, mogę się chwiać, boję się, że się przewrucę, czasem lepiej mi, gdy koboś się przytrzymam. W tramwajach mi ustępują ludzie miejsca, bo widzą, że ciężko mi stać przy barierkach.

Große Operndiva?

A to nie jest jakieś stresowe/napięciowe?
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Znowu ukrop.
Give me a sign.

Mega gorąco, nie da się oddychać. Głowa mnie boli
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

Dzisiaj zapowiadają burze. I znowu mamy ukrop.
Give me a sign.

U nas zapowiadali burze od dwuch dni i jak na razie ich ni ma

Kur.. Miałem powalczyć o ostatnie Igrzyska, a się dowiedziałem że na 99% usuwają moją konkurencję z programu LA28.
Zostaje niby druga, ale ta której nie lubię.

Program, który lubiłam oglądać zakończył nadawanie bez ostrzeżenia. Płak płak
Happy hacking

Jaki?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Klub magii
Happy hacking

Ło bożż to ja nawet nie wiem co to :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Ezoteryczny program interaktywny na Polonii 1
Happy hacking