Integracja Eltenowiczów

Księga zażaleń

Started by Zuzler 1834 posts last post 20 minutes ago Page 86 of 92

Guliwer, do igrzysk już nie tak daleko, także pociśniesz, gorzej jakby to 4 lata były. Swoją drogą myślałem, że już dawno jest jasne jakie dyscypliny będą.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#1702 1 like

dyscypliny tak, ale konkurencje w poszczególnych dyscyplinach się zmieniają, i tak właśnie mniej więcej 2 lata przed igrzyskami dają ostateczny program.

-- (balteam):
Guliwer, do igrzysk już nie tak daleko, także pociśniesz, gorzej jakby to 4 lata były. Swoją drogą myślałem, że już dawno jest jasne jakie dyscypliny będą.

--

O kurcze! Ale jak to "usuwają"? Można sobie tak "usunąć" konkurencję?
-- (guliwer):
Kur.. Miałem powalczyć o ostatnie Igrzyska, a się dowiedziałem że na 99% usuwają moją konkurencję z programu LA28.
Zostaje niby druga, ale ta której nie lubię.

--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Można, ale nie tak po protu. Na zwykłej też program zmieniają co jakiś czas.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

No właśnie że mogą:)
W Seulu np było ponad 300 konkurencji w samej lekkiej, potem to się stopniowo zmniejszało, teraz jest bodaj 164 albo coś koło tego.
Dochodzą nowe grupy niepełnosprawności np, co za tym idzie dodają konkurencję, i nie chcąc znowu zwiększać ilości konkurencji muszą jakieś usunąć żeby dodać inne.
np przez wiele lat w mojej grupie nie było kuli, mogli z mojej grupy startować z f12 czyli z niedowidzącymi, ale bez żadnych przeliczników, no i startowali najlepsi, powiedzmy z trzech, ale i tak szans nie mieli, zajmowali miejsca pod koniec stawki, potem to rozdzielili, no a teraz zostaje kula a dysk znowu usuwają.

-- (Julitka):
O kurcze! Ale jak to "usuwają"? Można sobie tak "usunąć" konkurencję?
-- (guliwer):
Kur.. Miałem powalczyć o ostatnie Igrzyska, a się dowiedziałem że na 99% usuwają moją konkurencję z programu LA28.
Zostaje niby druga, ale ta której nie lubię.

--

--

Młody kokos to scam. Trzy razy droższy niż taki zwykły. Poza tym 3 centymetry włókna kokosowego, a w środku taka sama twarda skorupa z twardym miąższem, co w tańszych starszych sztukach. Dobrze, że chociaż ta woda kokosowa smaczna. Zwłaszcza z rumem i sokiem ananasowym.

W weekend świętowałem urodziny braciaka, szliśmy z punktu A do B, koleżka mnie prowadził, a ja laskę miałem w plecaku. Szliśmy przez parking między autami, i po raz kolejny w moim życiu uszkodziłem sobie nogę, nastąpiwszy połową buta na krawężnik, a połową spadłem na trawę. Nadszarpnąłem kostkę, i ledwo chodziłem. Dzisiaj już jest lepiej, ale muszę chyba iść do ortopedy zrobić porządek z tymi moimi kostkami, bo każde nieumiejętne postawienie stopy na nierównym = cholerny ból.
Sygnatura? A co to jest i do czego :D

#1708 1 like

A mi wieje klima na nogi w pociągu właśnie, i to wcale nie jest przyjemne jak człek krótkie spodenki ma.

Ja to już jestem tak niezsynchronizowana z ciałem własnym, że potrafię próbować wziąć z biurka butelkę i o to biurko walnąć się łokciem.
-- (Pitef):
W weekend świętowałem urodziny braciaka, szliśmy z punktu A do B, koleżka mnie prowadził, a ja laskę miałem w plecaku. Szliśmy przez parking między autami, i po raz kolejny w moim życiu uszkodziłem sobie nogę, nastąpiwszy połową buta na krawężnik, a połową spadłem na trawę. Nadszarpnąłem kostkę, i ledwo chodziłem. Dzisiaj już jest lepiej, ale muszę chyba iść do ortopedy zrobić porządek z tymi moimi kostkami, bo każde nieumiejętne postawienie stopy na nierównym = cholerny ból.
--

#1710 Edited

@julitka he, ciekawe kiedy Ta, której imienia nie należy napisze, że to wszystko wina Prowadnicy i tego, ze pró”ujesz ciagle wszystko udowadniać wszystkim :D

#1711 1 like

Milcz.

#1712 1 like

No i jak Ty do mnie mówisz? Przykro mi teraz jest.

Popieram tą panią. Ja wiem @Zywek, skąd się to wzięło, ale jednak milcz.
-- (Zuzler):
Milcz.
--

Przecież ty jesteś gruboskórnym niewidomuchem bez uczuć, to jak ci może być przykro.

Echh, muszę ogarnąć asystę na niedzielny wyjazd i środowy powrót i już na samą myśl o tym formularzu robi mi się źle. Pierwszy raz ogarniałam go na wyjazd do Gdańska, a orzucałam się kurwami przy tym, że narody klękajcie.
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("

#1716 Edited

Zadzwoń na infolinię. Pójdzie wygodniej:
422054531.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Nie pójdzie; ponoć się ostatnio wycwanili i i tak odsyłają do formularza. Zresztą szansa, że nie zarejestrują lub nie przyjmą, jest taka sama.

Nigdy nie miałem takiego problemu. Zawsze mi wszystko przyjmują.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Pewnie zależy, kto akurat siedzi w okienku.
-- (daszekmdn):
Nigdy nie miałem takiego problemu. Zawsze mi wszystko przyjmują.
--

Prokrastynuję, że strach.