Forum

Księga zażaleń

Integracja Eltenowiczów

Previous 74 / 77 Next

skrzypenka

#1461 ·

To prawda.

-- (Julitka):
Żebyś się człowieku zesrał, to nie dogodzisz. Ech.

--
Große Operndiva?

daszekmdn

#1462 ·

Jakiś nie do życia jestem dzisiaj. Kiepsko się czuję i cały dzień jestem senny. Pogoda robi swoje obstawiam.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

djsenter

#1463 ·

Nie wiem, mnie pogoda pcha do działania akurat, aż się chce żyć po prostu.
Senter San

daszekmdn

#1464 ·

Taka pogoda pcha mnie do NIE działania.

Zuzler

#1465 ·

Meczybuła z Ciebie, Dachu. Nawet z porządnymi ludźmi zobaczyć się nie chcesz

Julitka

#1466 ·

Ale fakt, pogoda jest totalnie męcząca.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Kat

#1467 ·

Ej, u kogo jest męcząca, u tego jest. U mnie całkiem przyzwoite 21 stopni dziś było.
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("

Monte

#1468 ·

Ooo, chciałabym takie 21 stopni. U mnie było dziś około 26, 27, 28 stopni.
Give me a sign.

daszekmdn

#1469 ·

Będzie bardziej zdatna pogoda, to mogę się spotykać dowoli. Przy 30 stopniach i takiej duchocie jak jest teraz nie mam zwyczajnie energii aby się jeszcze tłuc pociągami i łazić po dworcach.

skrzypenka

#1470 ·

A upały nadchodzą.
Große Operndiva?

zywek

#1471 ·

2 likes
Tłuc pociągami akurat spoko, bo często jest klima, więc zdążysz się naładować chłodem przed gorącym spotkaniem :D

djsenter

#1472 ·

No właśnie miałem to mówić :D AKurat pociągi to miła odskocznia od parówy na dworze.
Senter San

daszekmdn

#1473 ·

Edited
Ale później trzeba jeszcze dojść z punktu a do punktu b a jedyne na co mam siłę, to może na wyjście na taras po to żeby z niego wrócić po 2 minutach, bo zbyt gorąco a tu mam klimatyzacje.
Dlatego jeśli nie jest to konieczne unikam łażenia i jeżdżenia :D.

Julitka

#1474 ·

Klimatyzacja to zło. Zwodzi mózg, że jest super, hiper, żeby potem go doładować gorącem. To samo zjawisko obserwuję w basenie - nie wiadomo, dlaczego prysznice w basenowych przebieralniach puszczają w opór gorącą wodę; jak potem się wchodzi do pływackiego, można zamarznąć.

zywek

#1475 ·

O to chodzi, trzeba się ruszać w basenie, a nie zastanawiać czy zimno. Tak samo w mamerkach np. Z gorącego słońca w zimną wodę, aż drętwieją nogi...

Julitka

#1476 ·

Generalnie się zgadzam i lubię, ale niektórzy mają problemy z krążeniem i/lub naczynkami w skórze i to nie jest wskazane dla nich.
-- (zywek):
O to chodzi, trzeba się ruszać w basenie, a nie zastanawiać czy zimno. Tak samo w mamerkach np. Z gorącego słońca w zimną wodę, aż drętwieją nogi...
--

zywek

#1477 ·

Ano to co inne wtedy.

skrzypenka

#1478 ·

Ja mam, b mam niskie ciśnienie i wiecznie zimne ręce. Ciepłe ręce to dla mnie nie jest naturalne, więc chyba palce u nóg i rąk by mi odpadły, gdybym tak z zimnego w ciepłe i odwrotnie.
Große Operndiva?

Monte

#1479 ·

W tym momencie jest u mnie 29 stopni. A prognozy mówią, że w weekend będzie od 34 do 38 stopni. Będziemy gotowane Kreciki.
Give me a sign.

Kuba12565

#1480 ·

U mnie jest 30°
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!
Previous 74 / 77 Next