Forum

Księga zażaleń

Integracja Eltenowiczów

Previous 72 / 77 Next

Monte

#1421 ·

Dzisiaj znowu u mnie ukrop. Okropna ta pogoda. A w prognozach zapowiadają burze. I alert dziś dostałam.
Give me a sign.

Monte

#1423 ·

Tak, ale nie każdy lubi takie klimaty.
Give me a sign.

Pitef

#1424 ·

No właśnie. Żalicie się i żalicie na tę pogodę. Natura to natura, tak sobie to zaprogramowała, a my nie powinniśmy w to nigdy ingerować.
Sygnatura? A co to jest i do czego :D

djdenismusic

#1425 ·

@monte ogarnij sobie zimne piwko, wentylator, i heja banana jak to się mówi. I tak. Mówi to ten, co nie lubi łazić w ukropie.

DJGraco

#1427 ·

1 likes
@Pitef nikt tu nie mówi o sterowaniu naturą XD, ponarzekać na pogodę zawsze moż"na no ale nie każdemu to się podoba. Jedni lubią zimy inni upały i tyle

mustafa

#1428 ·

Kochany upał, wreszcie lato.

-- (guliwer):
J...ć upał:)

--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

daszekmdn

#1429 ·

1 likes
Nie narzekać na pogodę to tak jak nie być Polakiem trochę :D wszystkie narzekajo. Jo tyż i zmieniać tego stanu rzeczy nie zamierzam. Lepiej narzekać na pogodę, niż mieć inne powody do narzekania. ;) Ten jest przyzwoity i nie męczy długofalowo. :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

guliwer

#1430 ·

1 likes
Mam nadzieję że lato nas w tym roku nie rozczaruje i będzie tak jak zawsze, czyli większość czasu dupiata pogoda, deszcze i jak najmniej upałów.XD

MarOlk

#1431 ·

2 likes
Śniegu! Śniegu nam trza :P

mustafa

#1432 ·

Myśle, że się mocno rozczarujesz. Na przyszły weekend już zapowiadają 40 stopni na dolnym śląsku.

-- (guliwer):
Mam nadzieję że lato nas w tym roku nie rozczaruje i będzie tak jak zawsze, czyli większość czasu dupiata pogoda, deszcze i jak najmniej upałów.XD

--

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

guliwer

#1433 ·

1 likes
ooo to, to, trzeba nam tego białego gówna jak najszybciej:)
-- (MarOlk):
Śniegu! Śniegu nam trza :P

--

guliwer

#1434 ·

Przyszły tydzień to nie całe lato:) Ja napisałem o całości, wiem że anomalie będą:)

MarOlk

#1435 ·

1 likes
Grzmi od rana od czasu do czasu i nie może się zdecydować ten cholerny Zeus czy przywalić czy nie. Gromy takie nieśmiałe jak pierdnięcia pederasty. XD

mustafa

#1436 ·

Będzie taki skwar że się na syberię wyprowadzisz.

-- (guliwer):
Przyszły tydzień to nie całe lato:) Ja napisałem o całości, wiem że anomalie będą:)

--

guliwer

#1437 ·

Może i być:) Mi tam to wisi, dam radę:)
Po prostu wolę jak nie ma upałów, ale jak są, no cóż, nie mamy na to wpływu:) Nie przejmuje się rzeczami na które nie mam wpływu.

-- (mustafa):
Będzie taki skwar że się na syberię wyprowadzisz.

-- (guliwer):

--

--

Monte

#1438 ·

Czuję się dziś jak gotowany kret. :D
Give me a sign.

mustafa

#1439 ·

Hmm to znaczy jak, bo nigdy nie byłem gotowanym kretem więc nie wiem jak się czuje gotowany kret

Monte

#1440 ·

To taki żart. Chodzi o to, że niemożliwie mi gorąco cały dzień.
Give me a sign.
Poprzednia 72 / 77 Next