Dzisiaj znowu u mnie ukrop. Okropna ta pogoda. A w prognozach zapowiadają burze. I alert dziś dostałam.
Po to jest lato, żeby był upal.
No właśnie. Żalicie się i żalicie na tę pogodę. Natura to natura, tak sobie to zaprogramowała, a my nie powinniśmy w to nigdy ingerować.
@monte ogarnij sobie zimne piwko, wentylator, i heja banana jak to się mówi. I tak. Mówi to ten, co nie lubi łazić w ukropie.
1 likes
@Pitef nikt tu nie mówi o sterowaniu naturą XD, ponarzekać na pogodę zawsze moż"na no ale nie każdemu to się podoba. Jedni lubią zimy inni upały i tyle
1 likes
Nie narzekać na pogodę to tak jak nie być Polakiem trochę :D wszystkie narzekajo. Jo tyż i zmieniać tego stanu rzeczy nie zamierzam. Lepiej narzekać na pogodę, niż mieć inne powody do narzekania. ;) Ten jest przyzwoity i nie męczy długofalowo. :D
1 likes
Mam nadzieję że lato nas w tym roku nie rozczaruje i będzie tak jak zawsze, czyli większość czasu dupiata pogoda, deszcze i jak najmniej upałów.XD
Myśle, że się mocno rozczarujesz. Na przyszły weekend już zapowiadają 40 stopni na dolnym śląsku.
-- (guliwer):
Mam nadzieję że lato nas w tym roku nie rozczaruje i będzie tak jak zawsze, czyli większość czasu dupiata pogoda, deszcze i jak najmniej upałów.XD
--
-- (guliwer):
--
1 likes
ooo to, to, trzeba nam tego białego gówna jak najszybciej:)
-- (MarOlk):
Śniegu! Śniegu nam trza :P
--
-- (MarOlk):
Śniegu! Śniegu nam trza :P
--
1 likes
Grzmi od rana od czasu do czasu i nie może się zdecydować ten cholerny Zeus czy przywalić czy nie. Gromy takie nieśmiałe jak pierdnięcia pederasty. XD
Będzie taki skwar że się na syberię wyprowadzisz.
-- (guliwer):
Przyszły tydzień to nie całe lato:) Ja napisałem o całości, wiem że anomalie będą:)
--
-- (guliwer):
Przyszły tydzień to nie całe lato:) Ja napisałem o całości, wiem że anomalie będą:)
--
Może i być:) Mi tam to wisi, dam radę:)
Po prostu wolę jak nie ma upałów, ale jak są, no cóż, nie mamy na to wpływu:) Nie przejmuje się rzeczami na które nie mam wpływu.
-- (mustafa):
-- (guliwer):
--
--
Po prostu wolę jak nie ma upałów, ale jak są, no cóż, nie mamy na to wpływu:) Nie przejmuje się rzeczami na które nie mam wpływu.
-- (mustafa):
-- (guliwer):
--
--
Hmm to znaczy jak, bo nigdy nie byłem gotowanym kretem więc nie wiem jak się czuje gotowany kret