Gdybym miała jaskinię, to bym się w niej zaszyła. :)
Gotowany kret się czuje jak Monte dzisiaj xd
-- (mustafa):
Hmm to znaczy jak, bo nigdy nie byłem gotowanym kretem więc nie wiem jak się czuje gotowany kret
--
-- (mustafa):
Hmm to znaczy jak, bo nigdy nie byłem gotowanym kretem więc nie wiem jak się czuje gotowany kret
--
Jest mi bardzo przykro. To strasznie smutne... Że ktoś, do jasnej cholery, może w ogóle powiedzieć, że śnieg mu się podoba!
Edytowano
Jest mi bardzo przykro. To strasznie smutne... Że ktoś, do jasnej cholery, może w ogóle powiedzieć, że śnieg mu się nie podoba!
Jak mam łazić w śniegu po mieście to nie lubię, ale jak nie mam łazić, tylko mogę sobie na niego popatrzeć to uwielbiam.
Święta bez śniegu o kant dupy potłuc.
-- (Zuzler):
Jest mi bardzo przykro. To strasznie smutne... Że ktoś, do jasnej cholery, może w ogóle powiedzieć, że śnieg mu się nie podoba!
--
Jak mam łazić w śniegu po mieście to nie lubię, ale jak nie mam łazić, tylko mogę sobie na niego popatrzeć to uwielbiam.
Święta bez śniegu o kant dupy potłuc.
-- (Zuzler):
--
Całym sobą. Wychodzę, widać, że pada. A kto broni wziąć i kogoś łapą trzepnąć śniegiem? :D
Lubię po prostu jak pada.
-- (Zuzler):
Przecież jesteś niewidomy, to jak masz niby na niego patrzeć. :P
--
Lubię po prostu jak pada.
-- (Zuzler):
Przecież jesteś niewidomy, to jak masz niby na niego patrzeć. :P
--
Poczeeeekaj tyyy, za kilka lat tak wymyślo, że wszystkie bedziemy jeździć 
-- (guliwer):
Może to taki niewidomy jak Ci którzy samochodami jeżdżą XD
--

-- (guliwer):
Może to taki niewidomy jak Ci którzy samochodami jeżdżą XD
--
a Co widziała że on ślepy? :P
-- (Zuzler):
O nie nie, za ślepotę kolegi mogę ręczyć. :P
--
-- (Zuzler):
O nie nie, za ślepotę kolegi mogę ręczyć. :P
--
To ja Atena go tam poproszę, by przystopował. :D
-- (MarOlk):
Grzmi od rana od czasu do czasu i nie może się zdecydować ten cholerny Zeus czy przywalić czy nie. Gromy takie nieśmiałe jak pierdnięcia pederasty. XD
--
-- (MarOlk):
Grzmi od rana od czasu do czasu i nie może się zdecydować ten cholerny Zeus czy przywalić czy nie. Gromy takie nieśmiałe jak pierdnięcia pederasty. XD
--