Forum

Księga zażaleń

Integracja Eltenowiczów

Previous 71 / 77 Next

Adasadula

#1401 ·

Racja, Też wielkie znaczenie ma to, jaki jest krój tego łachu, tj jeśli taki typowy worek to faktycznie dupsko, ale np. crop top jak najbardziej OK, jakie te kwiatki, tj czy wieelkie rozlane czy w łączkę, tj drobne, jak to drugie to serio nie ma tragedii, a coś o tym wiem, zadużo bab w domu XD.

djdenismusic

#1402 ·

Za przeproszeniem rozjebałem sobie kolano. Mam urlop od chodzenia na conajmniej 2 tygodnie.

Pitef

#1403 ·

Jakeś tego dokonał?!
Sygnatura? A co to jest i do czego :D

Pitef

#1405 ·

Po kaszankę? Kiełbę od żeźnika, czy po co innego żeś gnał? :D
Sygnatura? A co to jest i do czego :D

skrzypenka

#1406 ·

Ojeeej, to zdrówka. Jest nas oboje, ja dalej ze stabilizatorem. :(
Große Operndiva?

djsenter

#1407 ·

Echh, mi się ze schodów zdarzyło spaść kilka razy, w tym gnając do żabki po kilku drinkach, ale lekko się poobijałem tylko :D
Senter San

djdenismusic

#1408 ·

A ja byłem trzeźwy jak świnia, i patrz jaki pech mi się przytrafił.

MarOlk

#1409 ·

1 likes
Trzeźwy jak świnia... to wszystko tłumaczy. Pijanego Bacus strzeże :P

daszekmdn

#1410 ·

Lecz nagle Marian ze schodów spadł,
I całkiem mu się pozmieniał świat.
Gdy Marian nagle ze schodów spadł,
W jedną noc przeżył pięć lat...
https://www.youtube.com/watch?v=lqVxzzacrRA
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

guliwer

#1411 ·

Otóż to jak człowiek narąbany ispadnie to nic mu się nie dzieje, a jak trzeźwy to się rozwali:)

DJGraco

#1412 ·

2 likes
Na dworze piekło, koło 30 stopni, masakra. Totalnie nie moje klimaty.

guliwer

#1413 ·

1 likes
Ja mam tak samo.
Byłem na siłce, klimatyzacja, aż wychodzić mi się nie chcialo XD

-- (DJGraco):
Na dworze piekło, koło 30 stopni, masakra. Totalnie nie moje klimaty.

--

mustafa

#1414 ·

Chciałem iść rano skoro świt, ale tak lało, że sobie odpuściłem.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

Monte

#1415 ·

No ukrop był dziś.
Give me a sign.

DJGraco

#1416 ·

Dzisiaj też ma być. Przynajmniej u mnie.

Kuba12565

#1417 ·

Muszę brać krople do oczu co mi się nie podoba, nie podoba mi się dlatego, gdyż jak przechyla głowę do tyłu, to czuję takie ostre światło, mimo że tego nie ma, czuję tak jak ktoś by mi nad okiem postawił najostrzejsze światło, tak samo nie mogę spać na prawym boku, bo od razu łzy, trochę zachodu z tymi kroplami jest, jak się nie poprawi do kolejnego tygodnia, to będę musiał iść do okulisty. Strasznie się boję. Nie wiadomo co mi powie, mam bardzo wrażliwe oko, jak mam głowę odchyloną do tyłu, to nie mogę go otworzyć prawie. Bo natychmiast muszę zamknąć. Bo mam takie uczucie nieprzyjemne Jedno, żadnej operacji już nie chcę. Miałem już ich kilka w swoim życiu, i pamiętam najbardziej skutki po jednej operacji. Ja już dziękuję.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

DJGraco

#1418 ·

1 likes
To mi troszkę wygląda jak jaskra, miałem podobne objawy, no ale nie jestem okulistą.

skrzypenka

#1419 ·

Masz pewnie zapalenie oka, idź do tego lekarza.

-- (Kuba12565):
Muszę brać krople do oczu co mi się nie podoba, nie podoba mi się dlatego, gdyż jak przechyla głowę do tyłu, to czuję takie ostre światło, mimo że tego nie ma, czuję tak jak ktoś by mi nad okiem postawił najostrzejsze światło, tak samo nie mogę spać na prawym boku, bo od razu łzy, trochę zachodu z tymi kroplami jest, jak się nie poprawi do kolejnego tygodnia, to będę musiał iść do okulisty. Strasznie się boję. Nie wiadomo co mi powie, mam bardzo wrażliwe oko, jak mam głowę odchyloną do tyłu, to nie mogę go otworzyć prawie. Bo natychmiast muszę zamknąć. Bo mam takie uczucie nieprzyjemne Jedno, żadnej operacji już nie chcę. Miałem już ich kilka w swoim życiu, i pamiętam najbardziej skutki po jednej operacji. Ja już dziękuję.

--
Große Operndiva?

Monte

#1420 ·

To mi też wygląda jak jaskra albo jak zapalenie spojówek.
Give me a sign.
Previous 71 / 77 Next