Forum

Księga zażaleń

Integracja Eltenowiczów

Previous 60 / 77 Next

Kuba12565

#1181 ·

nie ufam.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

balteam

#1182 ·

2 likes
@Kuba, w twojej sytuacji chyba najprościej rozmawiać z wychowawcami, najlepiej zbierz sobie świadków, którzy potwierdzą to co mówisz, czyli po prostu osoby z twojej grupy, albo dziewczyny, tu na forum specjalnie nikt ci nic odkrywczego nie powie, a na pewno nie pomoże, bo nie jest w twojej szkole.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Natalia2000

#1183 ·

Hmm, niech sobie wywlekają co chcą, na swoich blogach mogą, to kilka postów mniej czy więcej...

mucha

#1184 ·

on jest w laskach, więc nie wierzę że takie akcje mają miejsce w takiej skali, na bank wychowawcy ukracają takie zachowania po za tym są rodzice

Pitef

#1185 ·

Znając poniekąd środowisko ośrodkowe, śmiem wątpić.
Sygnatura? A co to jest i do czego :D

Kuba12565

#1186 ·

Ten chłopak uczy się w Łodzi nadziewanny.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

Zuzler

#1187 ·

Edited
Kuba, poza tym, co mówi Balteam: twierdzisz, że on ci groził bezpośrednio, ale i że nie znasz go na żywo. Skoro tak, to rozumiem, że masz z nim kontakt przez jakieś media społecznościowe. Co w sumie jest dziwne, że go nie znasz osobiście, skoro jesteś w Laskach, więc on zapewne też, więc to za mała grupa ludzi, żebyście się nie znali. Tak czy inaczej, jeszcze jedno co możesz, a nawet powinieneś zrobić. Porób screeny wszystkich wiadomości, w których Cię nęka, pobierz z fb czy gdzie tam rozmawiacie, całą waszą konwersację. I nagrywaj kolejne rozmowy z nim. Jeśli jest tak źle jak mówisz, to będzie rzecz, której najbardziej mający wyrąbane wychowawca czy pedagog, a tym bardziej policja, jeśli i do tego dojdzie, nie powinni zignorować.

Kuba12565

#1188 ·

Zuzler on sie uczy na dziewanny, tak samo jak moja dziewczyna, jego była.

daszekmdn

#1189 ·

To call recorder w łapę i po robocie. Masz prawo nagrywać każdą rozmowę, w której uczestniczysz.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

balteam

#1190 ·

ale raczej musi najpierw kogoś o tym fakcie poinformować. Tak sobie nie masz prawa nagrywać wszystkich jak leci.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

zywek

#1191 ·

1 likes
Masz prawo, jak najbardziej.

MarOlk

#1192 ·

1 likes
Masz prawo nagrywać, nie masz prawa rozpowszechniać.

Paulinux

#1193 ·

1 likes
A ja się bardziej zastanawiam, na ile niespójność w tej historii wynika z ewidentnego użycia Czata do jej sformułowania.
Happy hacking

Julitka

#1194 ·

Tak, też widzę, że Kuba użył AI do napisania jej. Nie wydaje mi się, żeby to było konieczne.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Paulinux

#1195 ·

to czy to jest konieczne to inna rzecz, mi się po prostu zaczyna odpalać perspektywa, że tak naprawdę przez to że ta wiadomość została napisana przez czat, została znacznie wyolbrzymiona
Happy hacking

guliwer

#1196 ·

Kuba chyba często korzysta z AI do napisania jakiegoś dłuższego tekstu.

Pitef

#1197 ·

Ludzie się skończyły, jedz dżem.
Sygnatura? A co to jest i do czego :D

Kuba12565

#1198 ·

ja nagrywam na apple watch.

Julitka

#1199 ·

Boli mnie głowa. I dzień jest taki raczej z gatunku ble.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

daszekmdn

#1200 ·

Edited 2 likes
I nie możesz spać, chociaż dokoła wszyscy już posnęli xD.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Previous 60 / 77 Next