Forum

Księga pochwał

Integracja Eltenowiczów

Previous 59 / 60 Next

MarOlk

#1161 ·

Pięęęęęęęękna ulewa za oknem. No, wypada się i znowu może być 30 stopni.

Monte

#1162 ·

Deszcz potrzebny.
Give me a sign.

Julitka

#1163 ·

A ja lata nie lubię. Ale zjadłam dzisiaj loda z Maca w waflu.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

MarOlk

#1164 ·

@Julitka, a co ty jesieniara jakaś?

daszekmdn

#1165 ·

1 likes
Mac w waflu? W jednym waflu zmieścić cały sprzęt, wszystkich pracowników, noo, ja wiem, że jest nowoczesne budownictwo... xD. Sorry, ale wyobraziłem sobie po prostu taki 1 jebitny wafel robiący za budynek 🤣
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

daszekmdn

#1166 ·

Edited
Jak o włosy chodzi to ja od czasu jakiegoś preferuję łysy łeb.
Nie siedzi człowiek nie wiadomo ile zanim na głowie mu zrobią nie wiadomo co, tylko z 10 minut max i po robocie.
A, lata też nie lubię. Zbyt gorąco. Do 25 stopni? Przeżyję. Wyżej? Dajcie mi kinksajz i pozwólcie schować się w lodówce...

Zuzler

#1167 ·

Ja tam bym nie chciała być łysa. :D

Monte

#1168 ·

1 likes
Ja też. XD
Give me a sign.

Zuzler

#1169 ·

Edited 3 likes
Ale wiecie co? Zdałam egzamin certyfikacyjny UAM z angielskiego. Na 5 zresztą. I to jest zdecydowanie pochwała. Za to mam jeszcze tyle do zrobienia, że w ogóle prawie się z tego nie cieszę, a to już zdecydowanie zażalenie. Jednak piszę tu o tym, bo, było nie było, jako tako twarda kwalifikacja to jest i to jednak też powód do zadowolenia. Którego jednak, cholera jasna, nie czuję, bo jak wyżej.

Kuba12565

#1170 ·

nawet fajny dzionek
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

Adasadula

#1171 ·

1 likes
Zdecydowanie super muzycznie jest ostatnio, mam sporo okazji do akompaniowania, w tym publicznie, nie tylko na próbach ;).

Kuba12565

#1172 ·

1 likes
Zjadłem przepysznego arbuza. Kocham arbuzy. Ja mam takie coś, że jak zjem bardzo dobrego arbuza, to później mam tylko w głowie arbuza, przez kolejną godzinę będę się fascynować jego dobrym smakiem, i będę się zamyśleć nad arbuzem. Np. mam tak teraz. Ciągle rozmyślam nad tym arbuzem
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

daszekmdn

#1173 ·

Dzień się zapowiadał średnio, ale wychłodziło mi się przez klimatyzację, słucham w tle pozytywnej muzyczki i robię porządki w nastroju całkiem niezłym. :D

DJGraco

#1174 ·

Ile masz metrów kwadratowych pokoju. Ja mam kanciapę tak gdzieś 15/20 metrów i nwm czy klima nie będzie za duża.
A nie ukrywam przydałaby się.

MarOlk

#1175 ·

1 likes
Haha, zrozumiałem, że masz pokój 15 na 20 metrów i już się miałem pytać w jakim magazynie mieszkasz XD

daszekmdn

#1176 ·

A bo ja Ci to pamiętam? Wgl nie umiem w te metry centymetry itd, w sensie nie mam wyobraźni przestrzennej na tyle, by wiedzieć ile to jest, ale jeśli od mojej ostatniej wizyty z przed lat, gdzie też tą wielkość pamiętam tyle o ile nic się nie zmieniło, to powinno być git.
Inna rzecz, że moc dobierają Ci zwyczajnie na podstawie metrażu, a jeśli nawet nie, to możesz sobie przecież regulować siłę, czy prędkość wiatraka.

Zuzler

#1177 ·

Myślę, że to magazyn dla panów. xd

guliwer

#1178 ·

Dokładnie, moc klimy dostosowuje się do powierzchni, w sumie nie wiem czy do powierzchni czy bardziej nie do objętości.

Kuba12565

#1179 ·

2 likes
Za mną prawie czterogodzinne rozmowa przez telefon z fajną osobą, było świetnie.

DJGraco

#1180 ·

1 likes
No! Klimatyzator zamówiony zobaczymy jak się sprawdzi.
Previous 59 / 60 Next