Pięęęęęęęękna ulewa za oknem. No, wypada się i znowu może być 30 stopni.
1 likes
Mac w waflu? W jednym waflu zmieścić cały sprzęt, wszystkich pracowników, noo, ja wiem, że jest nowoczesne budownictwo... xD. Sorry, ale wyobraziłem sobie po prostu taki 1 jebitny wafel robiący za budynek 🤣
Edited
Jak o włosy chodzi to ja od czasu jakiegoś preferuję łysy łeb.
Nie siedzi człowiek nie wiadomo ile zanim na głowie mu zrobią nie wiadomo co, tylko z 10 minut max i po robocie.
A, lata też nie lubię. Zbyt gorąco. Do 25 stopni? Przeżyję. Wyżej? Dajcie mi kinksajz i pozwólcie schować się w lodówce...
Nie siedzi człowiek nie wiadomo ile zanim na głowie mu zrobią nie wiadomo co, tylko z 10 minut max i po robocie.
A, lata też nie lubię. Zbyt gorąco. Do 25 stopni? Przeżyję. Wyżej? Dajcie mi kinksajz i pozwólcie schować się w lodówce...
Edited
3 likes
Ale wiecie co? Zdałam egzamin certyfikacyjny UAM z angielskiego. Na 5 zresztą. I to jest zdecydowanie pochwała. Za to mam jeszcze tyle do zrobienia, że w ogóle prawie się z tego nie cieszę, a to już zdecydowanie zażalenie. Jednak piszę tu o tym, bo, było nie było, jako tako twarda kwalifikacja to jest i to jednak też powód do zadowolenia. Którego jednak, cholera jasna, nie czuję, bo jak wyżej.
1 likes
Zdecydowanie super muzycznie jest ostatnio, mam sporo okazji do akompaniowania, w tym publicznie, nie tylko na próbach ;).
1 likes
Zjadłem przepysznego arbuza. Kocham arbuzy. Ja mam takie coś, że jak zjem bardzo dobrego arbuza, to później mam tylko w głowie arbuza, przez kolejną godzinę będę się fascynować jego dobrym smakiem, i będę się zamyśleć nad arbuzem. Np. mam tak teraz. Ciągle rozmyślam nad tym arbuzem
Dzień się zapowiadał średnio, ale wychłodziło mi się przez klimatyzację, słucham w tle pozytywnej muzyczki i robię porządki w nastroju całkiem niezłym. :D
Ile masz metrów kwadratowych pokoju. Ja mam kanciapę tak gdzieś 15/20 metrów i nwm czy klima nie będzie za duża.
A nie ukrywam przydałaby się.
A nie ukrywam przydałaby się.
1 likes
Haha, zrozumiałem, że masz pokój 15 na 20 metrów i już się miałem pytać w jakim magazynie mieszkasz XD
A bo ja Ci to pamiętam? Wgl nie umiem w te metry centymetry itd, w sensie nie mam wyobraźni przestrzennej na tyle, by wiedzieć ile to jest, ale jeśli od mojej ostatniej wizyty z przed lat, gdzie też tą wielkość pamiętam tyle o ile nic się nie zmieniło, to powinno być git.
Inna rzecz, że moc dobierają Ci zwyczajnie na podstawie metrażu, a jeśli nawet nie, to możesz sobie przecież regulować siłę, czy prędkość wiatraka.
Inna rzecz, że moc dobierają Ci zwyczajnie na podstawie metrażu, a jeśli nawet nie, to możesz sobie przecież regulować siłę, czy prędkość wiatraka.
Dokładnie, moc klimy dostosowuje się do powierzchni, w sumie nie wiem czy do powierzchni czy bardziej nie do objętości.
2 likes
Za mną prawie czterogodzinne rozmowa przez telefon z fajną osobą, było świetnie.