Previous
60 / 60
Będzie hałas w pokoju, przerabiałem to.
Super próba za mną ;), przy okazji wypite sporo zimnego kompotu (Truskawkowego, nie makowego) und ogólnie świetny dzień :).
1 likes
Wczoraj klimatyzacja zainstalowana, a od dziś i jutro jeszcze strrraszniejszy upał. Jak to się ładnie zbiegło w czasie ;)
1 likes
Ja mam taki ostatnio codziennie, pycha.
-- (Monte):
Ja miałam dziś koktail bananowo-truskawkowy.
--
-- (Monte):
Ja miałam dziś koktail bananowo-truskawkowy.
--
1 likes
piękny dzień na działce, basen, relax, i pyszne ciasto, kopiec bananowy. i cisza i spokuj.
9 likes
Obroniłam pracę magisterską na szóstkę. Teraz mogę iść na zasłużone wakacje. :)
oooo! moje gratulacje!
3 likes
Wczoraj Zuzia miała swój pierwszy pokaz solowy na kole. Wzruszyłam się niesamowicie, kiedy wszyscy ją oklaskiwali. Choć nie obyło się bez drobnych wpadek - spadający wianek, to i tak zrobiła ogromne wrażenie na publiczności, a do tego poradziła sobie z trudnościami. Poza solowym pokazem miała też pokaz grupowy na kole i na rurce i ten rurkowy okazał się ekstremalnie trudny i wcale nie chodzi o figury, a o warunki - rurki się spociły, więc dziewczynom utrzymać się na nich było bardzo ciężko, ale żadna na szczęście nie spadła, a to świadczy o ich umiejętnościach, szczególnie tych technicznych.
Dodam też, że od lipca moja akrobatka dołącza do grupy reprezentacyjnej pole dance, a od września - do aerialowej.
Dodam też, że od lipca moja akrobatka dołącza do grupy reprezentacyjnej pole dance, a od września - do aerialowej.
Dziękuję wam bardzo kochani. Dopiero teraz czuję, jak schodzi ze mnie stres.
Kat, gratulacje dla córci. :)
Kat, gratulacje dla córci. :)
Previous
60 / 60