Forum

Księga pochwał

Integracja Eltenowiczów

Previous 43 / 60 Next

MarOlk

#841 ·

1 likes
Co to jest labek?

mustafa

#842 ·

Co na obiad?
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

wrzos33

#843 ·

Obcięłam
na krótko, bo miałam już długie, teraz mam tak do uszu.-- (Julitka):
Jaka fryzura? :)
-- (wrzos33):
Każdy labek z sąsiedztwa cieszy się na mójwidok, oczywiście z wzajemnością :D Poza tym nowa fryzura i zdobyłam trochę nowych książek. Jest nieźle.

--

--

wrzos33

#844 ·

OJ przepraszam, myślałam, że znacie mnie już odrobinę i się domyślicie- to pies rasy labrador.
-- (MarOlk):
Co to jest labek?

--

Julitka

#845 ·

1 likes
Karkówka w sosie barbecue z ryżem. Ale to nie taki barbecue, jak może się Wam kojarzyć - raczej w kierunku pomidorowego jakby, może połączenie własnego z pomidorowym. Ogólnie spoko potrawa, chociaż nie za często.
-- (mustafa):
Co na obiad?

--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Kat

#846 ·

5 likes
Córunia dostała solówkę na pokazie, który odbędzie się w czerwcu. Dumna jestem jak nie wiem.
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("

DJGraco

#847 ·

No! I to rozumiem! Ciepło, ogródek, tef w łapę i skanujemy!

djsenter

#848 ·

2 likes
Już myślałem, że nie zjem loda, bo się złamał w pół wafelek od razu po kupieniu praktycznie, ale udało się część ocalić, bo wpadła do miski :D :D
Senter San

Adasadula

#849 ·

Eeee, już myślałem że jakiś fajowy Petrof czy inien Weinbach się pojawił ;).

-- (lwica):
Akustycznego ten dom by nie wytrzymał. :D Mieszka sobie więc ono w rodzinnym. Natomiast tu przyprowadziłam wprost z Pasji Rolanda, zdaje się, fp10

--

skrzypenka

#850 ·

1 likes
Łaał, super. <3

-- (Kat):
Córunia dostała solówkę na pokazie, który odbędzie się w czerwcu. Dumna jestem jak nie wiem.

--
Große Operndiva?

Julitka

#851 ·

2 likes
To był miły dzień.

Julitka

#852 ·

O, to był kolejny miły dzień. :)
Chociaż teraz mam doła, ale to głównie dlatego, że jestem bardzo zmęczona. I mam wrażenie, że ponieważ moja praca jest innego charakteru, to nie zostaje/nie zostanie doceniona.
Np. upiekłam ciasto i mam wrażenie, że tak, jak za każdym razem, część wyląduje w śmieciach, bo wszyscy zapomną o tym cieście, mimo że bardzo była o nie duża prośba.

mustafa

#853 ·

Ja mogę zjeść.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

Julitka

#854 ·

Ty? Taki super fit ziomeczek? Ty byś od samego patrzenia umarł. Ba, kolejna sprawa - ja nawet go nie mogę tknąć w mojej obecnej sytuacji.
-- (mustafa):
Ja mogę zjeść.

--

mustafa

#855 ·

Najpierw masa później masa.

-- (Julitka):
Ty? Taki super fit ziomeczek? Ty byś od samego patrzenia umarł. Ba, kolejna sprawa - ja nawet go nie mogę tknąć w mojej obecnej sytuacji.
-- (mustafa):
Ja mogę zjeść.

--

--

skrzypenka

#856 ·

Ja bym zjadła. :)
Große Operndiva?

wrzos33

#857 ·

Julitko, ja też, uwielbiam wszystko, co słodkie :D mimo, że wchodzi w boczki.

zbyszko

#858 ·

2 likes
Ja też chętnie zjem. :)

Kat

#859 ·

1 likes
@Julitka, rozumiem. U mnie bywa podobnie, najpierw prośby, żeby coś zrobić, a później się o tym zapomina, a ja ostatecznie muszę to wyrzucić i to boli mnie najbardziej, dlatego nie robię, albo robię od wielkiego dzwonu.
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("

skrzypenka

#860 ·

1 likes
Ja teeeż. :)

-- (wrzos33):
Julitko, ja też, uwielbiam wszystko, co słodkie :D mimo, że wchodzi w boczki.

--
Große Operndiva?
Previous 43 / 60 Next