2 likes
Chyba, że dla śmiechu. ;)
1 likes
Ja nie płakałam. :) Wręcz przeciwnie, moja facjatka szczerzyła zęby w uśmiechu. :D
4 likes
Trudniejsze okresy i tak przeżywam lżej, niż przed terapią, no i poczyniłem kilka dobrych rzeczy, więc nie daję się umysłowi tak szybko zwodzić i przekonywać, że nic nie ma sensu haha.
Może to dziwna pochwała, może nawet nie jest pochwałą, ale cieszę się z tego.
Może to dziwna pochwała, może nawet nie jest pochwałą, ale cieszę się z tego.
4 likes
I trasa 5 kilometrów nordic walking zrobiona, życzę sobie więcej tak owocnych tras i dni.
2 likes
Mamy bębenczuszki, które fajnie udają bieda perkusyjkę! Lepszego prezentu dawno nie dostałam. <3
2 likes
Hejoo,
Wróciłam niedawno ze świetnego, weekendowego wyjazdu znad morza.
Naszego Polskiego morza.
Hotel super,
Jedzonko super,
Goferki, lody, frytki, a po drodze jakieś mięsko się też trafiło, i to nawet na śniadanko.
Czas fajnie, aktywnie spędzony, a tak lubię.
Dużo chodziliśmy,
Pogoda, dobra, nawet jak na tą porę roku, to nawet bardzo dobra, zimno nie było.
Wróciłam niedawno ze świetnego, weekendowego wyjazdu znad morza.
Naszego Polskiego morza.
Hotel super,
Jedzonko super,
Goferki, lody, frytki, a po drodze jakieś mięsko się też trafiło, i to nawet na śniadanko.
Czas fajnie, aktywnie spędzony, a tak lubię.
Dużo chodziliśmy,
Pogoda, dobra, nawet jak na tą porę roku, to nawet bardzo dobra, zimno nie było.
1 likes
Morze w zimie jest przecudowne. mimo, że doniedawna myślałem zupełnie inaczej.
2 likes
Mile mnie zaskoczyła przejażdżka autobusem o poranku, pojawiły się zapowiedzi głosowe przystanków. W końcu. Mam nadzieję, że takie zaskoczenia będą coraz częstsze. A druga rzecz to , zrobiłam dziś dziewięcio kilometrowy spacer ze znajomymi. Pogoda, jak na angielską, dopisała. Pozdrawiam.
2 likes
Cudowne, dodające energii spotkanie u mnie w pracy. Od razu człowiek inaczej myśli!
Reaktywowałem odtwarzacz CD Technics'a, opisałem swoje płyty Michael'a Jackson'a, a najbardziej mnie cieszy fakt, że znalazłem poszukiwaną od dłuższego czasu w moim domu dwupłytowy album HIStory.